Afbeelding
Photo by Erda Estremera on Unsplash

Een geschikt verhuisbedrijf vinden? Sirelo werd opgericht in Sliedrecht en kan jou helpen!

22 februari 2022 om 07:31 Partnercontent

We hoeven het niet te ontkennen: een verhuizing gaat meestal gepaard met veel kopzorgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven die jou bij iedere stap van het verhuisproces kunnen helpen. Sirelo.nl helpt je bijvoorbeeld bij het vinden van een verhuisbedrijf. Hoe? Lees snel verder.

Zelf verhuizen of de verhuizing uitbesteden?

Op het eerste oog is een verhuizing misschien een klus die je makkelijk zelf uit lijkt te kunnen voeren. Het lenen of het huren van een bus is zo gepiept en alles uit je woning tillen is ook zo gedaan wanneer je hier een aantal sterke mensen voor weet te vinden. Echter is de kans dat de verhuizing zonder schade aan je meubelen en woning eindigt helaas klein.

Want hoe krijg je je bankstel door de deur en hoe demonteer je de kledingkast dusdanig dat ie in je nieuwe woning weer probleemloos in elkaar gezet kan worden? Hier staat niet iedereen op tijd bij stil en dat zorgt al snel voor problemen op de verhuisdag.

Verhuizen met een verhuisbedrijf: de voordelen

Gelukkig weet een verhuisbedrijf wel van wanten! Het uitvoeren van verhuizingen is voor hen dagelijkse koek en hierdoor neemt de kans op schade aan je inboedel en woning aanzienlijk af. Daarnaast zal je verhuizing een stuk sneller verlopen en heb je er zelf geen omkijken aan. Kortom: het uitbesteden van de verhuizing is zo’n gek idee nog niet.

Sirelo helpt je een verhuisbedrijf te vinden

Maar hoe vind je dan een verhuisbedrijf dat naadloos aansluit op jouw wensen? Daarvoor is Sirelo in het leven geroepen.

Sirelo: het vergelijken van verhuisbedrijven op kwaliteit én prijs

Al sinds 2004 bestaat het moederbedrijf achter Sirelo. Opgericht vanuit een zolderkamer in Sliedrecht, is het inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van verhuizingen. Daar kunnen we als inwoners van Sliedrecht trots op zijn, nietwaar?

Sirelo laat op het platform alle verhuisbedrijven in Nederland zien. Zo zitten er altijd wel verhuisbedrijven tussen bij jou in de buurt. Door het raadplegen van de reviews kun je een beeld schetsen van de kwaliteit die je van ieder verhuisbedrijf kunt verwachten. Daarnaast kun je ook van iedere verhuizer in Nederland een vrijblijvende verhuisofferte aanvragen.

Door de manier waarop het platform is opgebouwd, kun je dus eerst aan de hand van informatie en reviews een aantal verhuizers selecteren die je aanspreken, om vervolgens te kijken wat zij voor jouw verhuizing zouden rekenen. Door dit te doen, weet je zeker dat je een passend verhuisbedrijf zult vinden waar je niet te veel voor betaalt.

Op zoek naar een verhuisbedrijf?

Wat ons betreft is het uitbesteden van de verhuizing dus zeker het overwegen waard. Overtuigd? Begin je zoektocht dan vandaag nog. Je bespaart veel tijd door dit te doen via Sirelo.nl. We wensen je een goede, schadevrije verhuizing! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie