Afbeelding
anp / Robin van Lonkhuijsen

Online thema-avond over ‘Duurzame energie en ruimte’

Politiek

SLIEDRECHT CDA Zwijndrecht-Heerjansdam en CDA Sliedrecht houden vrijdag 12 maart van 19.30 tot 21.00 uur een online Zoom-bijeenkomst ‘Energietransitie en ruimtegebruik’.

In de regio Sliedrecht is het onderwerp meervoudig ruimtegebruik in relatie tot duurzame energie zeer actueel. Ook in de omgeving Zwijndrecht wordt met inwoners gezocht naar kansrijke gebieden voor grootschalige opwekking van duurzame energie.

Prof. Ruud van Ommen (TU Delft) gaat in op de techniek van de energietransitie: wat zijn de verschillende technieken. Henri Bontenbal (CDA kandidaat nr. 17) gaat in op het landelijke CDA standpunt: Kom in actie voor een effectief en eerlijk klimaatbeleid. Daarna gelegenheid tot discussie en vragen. Ook de regionale kandidaten/lijstduwers Ton Spek (#57), Maurits de Haan (#70) en Iekje Berg (#71) zullen online aanwezig zijn.

Aanmelden kan via het e-mail adres: CDAduurzaamheid@outlook.com, inschrijvers krijgen dan voor vrijdag 12 maart een link toegestuurd. Vragen of opmerkingen kunnen naar hetzelfde e-maildres.

advertentie
advertentie