Afbeelding
PvdA Sliedrecht

Partij van de Arbeid kiest Ben van der Plas als lijsttrekker

Politiek

SLIEDRECHT Tijdens de recente algemene ledenvergadering heeft de Partij van de Arbeid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 hun huidige fractievoorzitter Ben van der Plas unaniem benoemd als lijsttrekker en – uiteraard – ook als beoogd fractievoorzitter voor de PvdA de nieuwe gemeenteraad.

Tijdens dezelfde vergadering werd door de leden ook de resterende volgorde van de kandidatenlijst vastgesteld met – recent aangesteld burgerraadslid – Anja van Dubbeldam-Van Beest, huidig burgerraadslid Esther Gruppen en PvdA afdelingsvoorzitter Joop Keesmaat op de plaatsen 2, 3 en 4.

De kandidatenlijst bestaat verder uit lijstduwers Jos van Gameren, Ria van Gameren-van Beurden, Johan Huisman, Cora Galle en Kor Blijenberg, voormalig wethouder van Sliedrecht.

Tijdens dezelfde algemene ledenvergadering werd ook het concept verkiezingsprogramma ‘Sliedrecht, een prima dorp, maar het kan beter’ door de leden goedgekeurd, zij het met enkele wijzigingen. Evenwel spreekt voor zich, dat betaalbare woningbouw, meer burgerbetrokkenheid, goede zorgvoorzieningen, ‘nul uit de pijp’ bij Chemours en veiligheid daarin bij de sociaal-democraten bovenaan het prioriteitenlijstje staan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie