Roelant Bijderwieden
Roelant Bijderwieden VVD Sliedrecht

VVD Sliedrecht stelt kandidatenlijst vast; Roelant Bijdewieden staat op nummer één

4 december 2021 om 07:32 Politiek

SLIEDRECHT In de Algemene Leden Vergadering van de VVD Sliedrecht op 29 november 2021 is de kandidatenlijst vastgesteld voor de periode 2022 – 2026. VVD Sliedrecht heeft een lijst van vijftien gerenommeerde personen vastgesteld waarvan Roelant Bijderwieden de nummer één is en kandidaat wethouder. 

Twee op de lijst is Sjors van Wijngaarden en drie is Martin van Rossum. De vierde is mevrouw Thea de Ruiter. Bijderwieden en Van Wijngaarden maken inmiddels acht jaar deel uit van de gemeenteraad van Sliedrecht. 

Thea de Ruiter is acht jaar burgerraadslid. Martin van Rossum werd vanaf september 2021 burgerraadslid in Sliedrecht, hij nam eerder deel aan de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam. 

De volledige lijst: 

1 Roelant Bijderwieden, 2 Sjors van Wijngaarden, 3 Martin van Rossum, 4 Thea de Ruiter, 5 Alexander Kieft, 6. mr. Gerrit van Dijk, 7 Remco van de Ven, 8 Karin Verschoor, 9 drs. Rini van der Pol, 10 Matty Danser, 11 mr. drs. Gijs van der Leeden, 12 drs. Joke van Bakel, 13 Herman Colenbrander, 14 Bernard van Houwelingen en 15 Adriaan Pot.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie