PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Sliedrecht

'Het is een educatief, verantwoord uitje’

Recreatie
Foto: Wim Lanser
12 jul. 2020, 11:11
Met de trekpontjes kunnen de kinderen naar de overkant varen. Op de achtergrond de molen, waar een molenaar uitleg geeft.
Met de trekpontjes kunnen de kinderen naar de overkant varen. Op de achtergrond de molen, waar een molenaar uitleg geeft.

De grote vakantie wordt dit jaar anders dan anders, want we blijven deze keer massaal thuis of houden het op vakantie in eigen land. Het is ook eigenlijk helemaal niet zo gek om in Nederland te blijven, want er valt genoeg te doen en te ontdekken. In onze zomerserie geven we daarom wekelijks een dikke tip voor een nog niet al te bekend, maar erg leuk uitje. Wat dacht je van een dagje naar Avonturenboerderij Molenwaard met de kinderen? Even naar het platteland.

De weg vanaf de snelweg naar Avonturenboerderij Molenwaard is al een feestje. Wie goed om zich heen kijkt, ziet langs die lange weg ooievaars, reigers, roofvogels en nog veel meer dieren in de lucht, de sloten en de weilanden. Vooral voor kinderen uit de randstad al een fantastisch gezicht. Midden tussen de weilanden in Groot-Ammers ligt de Avon..

Deel dit artikel via: