Het lint wordt doorgeknipt.
Het lint wordt doorgeknipt. Ton de Bruin

Spectaculaire Opening Vakantiepark Molenwaard

2 juli 2021 om 11:30 Recreatie

OTTOLAND Op 28 mei ontvingen Fien en Teun de allereerste gasten op Vakantiepark Molenwaard voor een onvergetelijke vakantie in het hart van de Alblasserwaard. En nu, één maand later en nadat de coronamaatregelen zijn versoepeld, is donderdag 1 juli dan echt de officiële opening geweest. 

,,Samen met onze relaties, collega’s maar ook de gasten op het vakantiepark willen we graag stilstaan bij dit mooie moment. Hoe uniek is het dat we een eigen vakantiepark openen in de stijl van Fien en Teun en de polder. Ik hoop samen met andere ondernemers te zorgen voor bloeiende toeristische sector in de Alblasserwaard. Laat de gasten maar komen!” aldus Michael van Hoorne, CEO van de Van Hoorne Groep. De opening is groots gevierd, binnen de huidige maatregelen, zo vindt er onder andere een spectaculaire fonteinshow op de plas, wat het hart vormt van het vakantiepark.

POLDERGASTVRIJHEID Al veel gasten hebben de poldergastvrijheid op Vakantiepark Molenwaard mogen ervaren. De boekingen gaan door het dak en de reviews van de gasten zijn lovend. ,,Service en vriendelijkheid om verlegen van te worden. Er mag en zal jou en je kinderen niks tekort komen”, luidt een van de vele positieve reviews. Deze zomer weten dan ook veel nieuwe gasten het gethematiseerde vakantiepark met het gezellige restaurant en terras aan het water te vinden.

Gasterij Molenwaard is er voor groot en klein en vindt al gretig aftrek in de regio. Ook fietsers weten de weg naar het restaurant met terras aan het water te vinden voor een kop koffie met appelgebak, een goede lunch of diner. Allemaal bereid met verse ingrediënten uit de streek. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindermenu’s en een omheinde speeltuin.

Info: www.vakantieparkmolenwaard.nl 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie