Afbeelding
Fort Evenementen

Autopuzzeltocht populair als coronaproof uitje

Recreatie

SLIEDRECHT Massaal ontdekten we de afgelopen zomers hoe mooi ons eigen landje eigenlijk is. Niet zo gek dus dat autopuzzeltochten als (coronaproof) uitje aan populariteit flink toenemen. Een beetje terug naar vroeger, toen we op avontuur gingen met het hele gezin in het kleine autootje van papa. En op de achterbank puzzels oplossen. Op puzzeluitje.nl vinden gezinnen, stellen en vriendengroepen de meest mooie puzzelroutes voor een gezellig én veilig dagje uit. Premium-abonnees van hetkompassliedrecht.nl kunnen hierbij gebruik maken van een speciale kortingsactie!

Aan het begin van de corona-tijd bracht het evenementenbureau Fort Evenementen de eerste ‘Fort Family Rally’ online. Deze unieke autopuzzeltocht door de Gooi en Vechtstreek zorgde direct voor veel enthousiaste reacties. Want met dit coronaproof uitje kan men toch even de deur uit en op een veilige manier een leuke dag beleven.

Dit succes zet het van origine zakelijke evenementenbureau nu voort met meer dan 25 autopuzzeltochten door heel Nederland (en België). Een leuke en leerzame manier om samen met kinderen of met een date de mooiste plekjes te ontdekken. En je hebt geen app nodig, alles kan lekker ouderwets vanaf papier! Onderweg los je grappige puzzels op, beantwoord je vragen over de omgeving en vanaf de achterbank speelt men een auto-bingo. Het bolletje-pijltje-systeem voor de navigatie (uit de rallysport) is soms wel een uitdaging, maar maakt het extra leuk!

Elke autopuzzeltocht heeft aparte tips voor bezienswaardigheden, stops, fotoplekjes etc
De autopuzzeltocht is zo populair omdat het een veilige manier is van even zorgeloos de deur uit. Bij Puzzeluitje kun je de route bestellen en meteen op pad (of wanneer je zelf wilt). Daarnaast is de puzzelrit zo ontwikkeld dat je onderweg niet uit hoeft te stappen. Geheel volgens de maatregelen in deze bijzondere tijd. De autopuzzeltochten duren circa 3 uur en kunnen gestart worden op elke dag/tijd van de week. 

KORTINGSACTIE Voor onze (premium)abonnees hebben we een Puzzeluitje-kortingsactie, boekbaar via www.abonneevoordeel.nl Dus boek ook een ideaal en actief dagje uit voor jong en oud! Elke autopuzzeltocht heeft aparte tips voor bezienswaardigheden, stops, fotoplekjes etc. Voor de kinderen is er altijd een fotobingo bijgesloten. Daarnaast is een los kinder-roadbook bestelbaar.

advertentie