Tijdens de werkzaamheden kunnen er in het gebouw aan de Stationsweg 4 geen activiteiten plaatsvinden.
Tijdens de werkzaamheden kunnen er in het gebouw aan de Stationsweg 4 geen activiteiten plaatsvinden. Google maps

Tijdelijke verhuizing Jongerencentrum Elektra

Recreatie

SLIEDRECHT Jongerencentrum Elektra wordt binnenkort volledig gerenoveerd. Het pand zal hierbij naar de huidige standaarden worden getild voor onder andere toegankelijkheid, duurzaamheid en binnenklimaat. Ook krijgt het pand een multifunctionele invulling waarbinnen verschillende ruimtes verhuurd kunnen worden aan andere partijen wanneer het jongerenwerk er geen gebruik van maakt.

Na het maken van de plannen voor de renovatie in samenwerking met de stichting en de gemeente heeft bouwbedrijf Visser de opdracht gekregen voor de werkzaamheden. De aannemer start op 17 oktober en verwacht in maart 2023 klaar te zijn.

Tijdens de werkzaamheden kunnen er in het gebouw aan de Stationsweg 4 geen activiteiten plaatsvinden. Een deel van de activiteiten van SOJS zal daarom tussen 10 oktober en april 2023 worden gehuisvest in het gebouw aan de Maaslaan 10. SOJS streeft ernaar om zoveel mogelijk activiteiten voor jeugd- en jongeren door te zetten binnen de mogelijkheden die er zijn. Ook het poppodium zal tijdens de renovatie op een andere nog aan te kondigen locatie een aantal evenementen organiseren.

advertentie
advertentie