Afbeelding

Gereformeerde Kerk Sliedrecht voert de Musical Ruth uit

26 maart 2024 om 08:37 Religie

SLIEDRECHT Een groep enthousiaste musicalliefhebbers is sinds vorig najaar druk aan het instuderen van de musical ‘Ruth’. Na eerder succesvol de musicals ‘Esther’, ‘Saul’ en ‘Mozes’ te hebben uitgevoerd was dit jaar ‘Ruth’ aan de beurt. Deze musical gaat over een bekende Bijbelse vrouw: Ruth. Het Bijbelverhaal zoals dat bekend is, met soms bijzondere wendingen en vondsten. Een verhaal dat van alle tijden is en ook vandaag de dag helaas nog zeer actueel.

Zangers, spelers en musici oefenen inmiddels twee avonden per week om de puntjes op de i te zetten. De kleding wordt in eigen beheer gemaakt. Er wordt door een groep techneuten een fantastisch decor gebouwd om het geheel af te maken.

De musical Ruth wordt door de projectgroep uitgevoerd in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht Middeldiepstraat/Oranjestraat op de volgende data: donderdag 11 april om 19.30 uur, vrijdag 12 april om 19.30 uur, zaterdag 13 april om 19.30 uur en op zondag 14 april om 14.00 uur.

De kaartverkoop is intussen in volle gang. Er is nu nog voor elke datum plaats. Kaarten à € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor jeugd t/m 16 jaar zijn te bestellen per e-mail via kaartenruthgksliedrecht@gmail.com Het toegangskaartje is inclusief 1 consumptie.

Geef in de mail de dag aan, met hoeveel personen en het 06-nummer om af te rekenen via een Tikkie. Vormt dit een probleem, dan kan er naar een oplossing worden gezocht. Neem in dat geval telefonisch contact op met Anneke Bor (06-20589701).

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie