Afbeelding
KinderBijbeldag

KinderBijbeldag in de voorjaarsvakantie

Religie

SLIEDRECHT In de voorjaarsvakantie worden voor kinderen uit groep 1 tot en met 5 twee activiteiten gehouden. De kinderen kunnen op 24 én 25 februari kijken naar en meedoen met twee speciale online uitzendingen. Wie zich vooraf aanmeldt via www.echtbelangrijk.nl/bijbeldag kan een gratis en goed gevulde DuikErin GoodieBag ophalen. Hierin zit onder andere wat lekkers te eten en te drinken, een Bijbelverhaal, proefjes, puzzels en natuurlijk alle materialen voor een knutsel. Aanmelden kan tot 16 februari. Geen goodiebag aangevraagd? Ook dan zijn de uitzendingen ook goed te volgen.

Op woensdagmorgen staat het thema ‘Stap uit je boot’ centraal, en kunnen de kinderen genieten van een programma met toneel, zingen, Bijbelverhaal en knutselen. Op donderdagmorgen komt kindertheater Poppen&Meer (Carla Vis) een voorstelling geven. Koning Liefdevol zal zich voorstellen. Kinderen kunnen kijken naar wat er met zijn kluis gebeurt én ze speuren mee met inspecteur Hoezo.

Let op: de uitzending woensdag 24 februari start om 9.30 uur en is eventueel later terug te kijken. De uitzending op donderdag 25 februari start om 10.30 uur en is niet terug te kijken.

Deze uitzendingen worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente van Sliedrecht. Jaarlijks wordt in de voorjaarsvakantie een Bijbeldag georganiseerd, dit jaar zal dat online plaatsvinden vanwege de huidige coronamaatregelen. Meer informatie over activiteiten, achtergronden en/of praktische vragen? Neem contact op via echtbelangrijk@outlook.com, 06-54247411 of kijk op www.echtbelangrijk.nl.

advertentie
advertentie