Afbeelding
Annemarij de Vlaam

OpenDeurDienst Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente

Religie

SLIEDRECHT De Gereformeerde Kerk en Hervormd Sliedrecht houden zondag 21 maart om 18.00 uur een Open Deur Dienst, live online te volgen via www.gksliedrecht.nl en hervormdsliedrecht.nl.

‘I’ll push you’ is een aangrijpende en ontroerende film over twee vrienden die een pelgrimage naar Santiago de Compostela maken. Justin is echter door een progressieve ziekte rolstoel gebonden, maar Patrick is vastbesloten om hem te duwen. Het is een verhaal over vriendschap, vertrouwen en hoop. De tocht die deze beide vrienden hebben afgelegd, heeft ook een bemoedigende betekenis voor ons. Hoe houden wij het vol op onze levensreis? Waar herkennen wij die ontroerende liefde en nabijheid, die je weer in beweging brengt?

In de Bijbel worden mensen ook aangespoord om vol te houden en niet op te geven. In de Hebreeënbrief kan worden gelezen dat mensen omringd worden door een wolk van geloofsgetuigen, die hen aansporen om vol te houden. Misschien komen ze tot de ontdekking dat zij op hun levensreis niet degene zijn die duwen, maar die geduwd of gedragen worden.

De muzikale ondersteuning wordt verzorgd Jaco van de Graaf, en Rianne Stouten en Talitha Stouten. Iedereen kan deze dienst online bijwonen.

advertentie
advertentie