De enige foto die er nog is van de zoekgeraakte bijbel.
De enige foto die er nog is van de zoekgeraakte bijbel. prive

Op zoek naar een zoekgeraakte bijbel

25 november 2021 om 07:32 Religie

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op de redactie kregen we een verzoek binnen of we hulp konden bieden bij een zoekgeraakte bijbel. 

Ruim een jaar geleden is een mevrouw uit Hardinxveld-Giessendam verhuisd naar Ede. Bij deze enorme verhuizing, heeft de mevrouw veel hulp gehad. Maar tijdens het inpakken en het sorteren van de spullen die weg konden, is de bijbel van haar grootouders zoekgeraakt. Deze grote zware bijbel heeft heel veel emotionele waarde voor deze mevrouw en het doet haar veel verdriet dat zij de bijbel niet meer in bezit heeft. 

Tijdens de verhuizing zijn er heel veel spullen naar de kringloop gebracht. Waarschijnlijk naar de kringloop in Hardinxveld-Giessendam, maar wellicht ook aan kringloopwinkels in de omgeving. 

In augustus heeft er een oproepje op Facebook hierover gestaan en dat bericht is een paar honderd keer gedeeld, maar helaas zijn er geen reacties op gekomen. Er wordt gehoopt dat middels een bericht in Het Kompas de bijbel weer wordt terug gevonden. 

De bovenstaande foto is de enige foto van de bijbel die er is. Verder kenmerken zijn dat het een grote zware bijbel is met voorin verschillende namen. Of de namen van haar grootouders erin staan, dat weet ze niet precies, maar misschien staat er Grietje Kraaijeveld- in. De namen van haar ouders staan ook vermeld Pieter Aart Neven en Pietertje Marina (zie foto) en de namen van Anne Gerarda Marina Neven en Marinus Leendert Pieter Neven. 

Wie weet waar de bijbel is, mag contact opnemen met de redactie. De gegevens zijn bij ons bekend. 

Deze twee namen staan in de bijbel.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie