Afbeelding
Gereformeerde kerk Sliedrecht

Kerst Sing-In in Sliedrecht met thema ‘Sta op! En Schitter’

14 december 2021 om 07:56 Religie

SLIEDRECHT Het is inmiddels een traditie geworden dat de Kerst Sing-In in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht op de vierde Adventszondag plaatsvindt. Normaal is er een middag- en een avondeditie. Dit jaar wordt dat vanwege alle coronamaatregelen enkel een middageditie die bovendien beperkt toegankelijk is. Uiteraard is de Sing-In altijd digitaal te volgen via www.gksliedrecht.nl. Later terug kijken is ook mogelijk. 

Tijdens de hele Advents- en Kersttijd is het thema ‘Sta op! En Schitter.’ Met een gelegenheidsband worden luisteraars meegenomen in het kerstverhaal. Er wordt volop gezongen. Vanwege de maatregelen zullen er wel iets minder liederen of coupletten uitgevoerd worden, maar er blijft voldoende over om mee te zingen.

Het wordt een laagdrempelige dienst. Ds. Alexander Veerman neemt bezoekers mee door de middag heen. Er wordt begonnen met een mooie bewerking van het lied ‘Sta op! En Schitter!’ om aan het einde op weg te gaan met ‘Go tell it on the mountains’. Daar tussenin klinken allemaal bekende en iets onbekendere liederen.

De dienst is op 19 december om 15:00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Mail naar kerstsingin@gmail.com om een plekje te bespreken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie