Afbeelding
Christenen voor Israël

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Sliedrecht over ‘Waarom Israël er toe doet’

21 september 2023 om 08:31 Religie

SLIEDRECHT Henk Poot spreekt donderdag 5 oktober namens Christenen voor Israël tijdens een studiebijeenkomst in Sliedrecht. Het onderwerp van deze bijeenkomst is ‘Waarom Israël er toe doet’. De bijeenkomst vindt plaats in De Voorhof, Middeldiepstraat 4 in Sliedrecht. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Stel je voor dat Israël er niet meer toe doet. Dat het met de komst van Jezus en de christelijke kerk verdwenen is uit het plan van God met de wereld. Wat betekent dat voor ons denken en geloven in de kerk? Maar stel je voor dat Israël er wel toe doet. Wat betekent dat dan voor ons?

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie