Werken bij De Lange Wei? Kom speeddaten!
Werken bij De Lange Wei? Kom speeddaten! De Lange Wei

Speeddates bij De Lange Wei in Hardinxvel-Giessendam

2 oktober 2019 om 10:59 Uitderegio Deel je nieuws

De Lange Wei zoekt collega's met passie voor zorg. Daarom zijn er in oktober weer speeddates. Kom ook langs! We maken kennis met elkaar en samen verkennen we in korte tijd of jouw wensen en ambities in het plaatje van De Lange Wei passen.

Werken in de zorg is méér dan een baan. Jouw werk betekent écht iets voor een ander. Kom vrijblijvend kennismaken met De Lange Wei als jouw toekomstige werkgever. Je gaat in gesprek met één van onze medewerkers over de vele mogelijkheden: van  Verzorgende IG (intramuraal of in de wijk) tot Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning en van Leefplezier Assistent tot aan BBL-Leerlingen. Pas jij in ons plaatje? Dan ben jij straks misschien onze nieuwe collega!

Extra! Profielfoto

Een goede profielfoto is belangrijk, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar werk. Kom je speeddaten, dan kun je meteen gratis een mooie profielfoto van jezelf laten maken. 

Wanneer en waar?

Zaterdag 12 oktober, Tijd: 09.30-11.30 uur. Locatie: De Zes Molens, De zes molens 2 in Hoornaar
Donderdag 31 oktober, Tijd: 17.30-19.30 uur. Locatie: De Lange Wei, Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld

Meer weten?

Heb je vragen of wil je weten of het zin heeft om langs te komen? Schroom niet om contact op te nemen met Cynthia Brouwer, recruiter van De Lange Wei. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678022 of per e-mail via sollicitaties@delangewei.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie