eindejaarsbijeenkomst
eindejaarsbijeenkomst museum De Koperen Knop

MUSEUM ZOEKT MEDEWERKERS

Uitderegio Deel je nieuws

Zin in een leuke en boeiende vrijwilligersfunctie? Neem eens contact op met Museum De Koperen Knop. Daar zijn voor iedereen voldoende vacatures op uiteenlopend gebied. Als u meer wilt weten kunt u kijken op de website www.koperenknop.nl. Daar staat een greep uit de vacaturelijst. Ook kunt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

 

De te verrichten werkzaamheden zijn van allerhande aard. Het in teamverband met collega’s samenstellen van exposites, baliedienst voor de ontvangst van bezoekers en het bedienen van de telefoon, buffetdienst in het museumcafé en in de zomertijd de theetuin, het verrichten van onderhoudswerk en diverse controle-activiteiten, maken van foto’s bij openingen en andere gebeurtenissen, mede met anderen beheren van de museumcollectie en nog veel meer. In veel gevallen gaat het om administratief en uitvoerend werk, maar er zijn ook vacatures voor coördinatoren, die direct door de directeur worden aangestuurd.

 

Werken als vrijwilligers in het team van Museum De Koperen Knop heeft veel positieve kanten. U draagt bij aan het behoud van de belangrijke cultuurhistorie van de streek en u heeft contacten met veel mensen, zowel bezoekers als collega’s. Uw werktijden kunt u in overleg met een coördinator bepalen. Het is echter wel zo dat het museum ervan uitgaat dat u de gemaakte werkafspraken nakomt. Tegelijkertijd is er sprake van een optimale vrijheid en wordt uw inbreng binnen de organisatie op prijs gesteld. Het is gewoon leuk om als ambassadeur van De Koperen Knop actief te zijn, in welke functie dan ook.

 

Lijkt het u ook leuk om deel te gaan uitmaken van de zo’n 130 personen tellende groep positief ingestelde mensen, dan wordt u van harte uitgenodigd voor een oriënterend gesprek en kunt u contact opnemen. U kunt dit rechtstreeks doen met de museumdirecteur, Alida Ambachtsheer, per telefoon 06-14148618 of per email koperenknop@koperenknop.nl.

advertentie
advertentie