10 daagse record poging met dj don cartel

15 april 2020 om 21:48 Uitderegio Deel je nieuws

Met een DJ team gaat ook Don Cartel aanstaande vrijdag 17 april de eerste livestream verzorgen van 20.30-22.30 op de Don Cartel Facebook Pagina en op 18 april van 18.00-19.00 een livestream bij DJ School Alphen aan de Rijn op www.djmarathonlive.nl waarmee hij mee doet aan een stream van 10 dagen voor een record poging.

De livestreams zijn een top uitkomst in de corona tijd en deze wilt Don Cartel ook samen met zijn goede vriend Dennis 
Plaggenmarsch van DPL in werking zetten. Het plezier van het entertainen giert door het bloed van Don Cartel en hij kan niet wachten om straks weer op pad te gaan. 

Don Cartel is begonnen in de jaren '90 en heeft met vele artiesten samen gewerkt. Nu werkt hij samen met zijn partner in crime Rebecca van den Hoek. Zij verzorgd de 
entertainment en regelt de boekingen voor hun. Met een team aan enthousiaste dansers en entertainers hebben zij zin om de shows te gaan rocken!

De in Nederland wonende Colombiaanse Dj/Producer Don Cartel uit Zeist heeft ook te maken met de crisis en kan helaas geen boekingen en events meer doen, net als zijn mede collega’s. Maar stil zitten doet hij ook niet, samen met zijn team gaat hij achter de schermen hard aan de slag om nieuwe muziek te maken. Vervolgens nodigen ze iedereen uit voor een te gekke livestream om online mee te kijken. Er komen weer veel nieuwe toffe projecten aan dus ze bouwen en supporten hun mede collega’s in deze bizarre tijd. De recente remix van Eminem is ook te horen in de livestream.

Nog net voor de Corona was Don Cartel te gast bij Talpa Networks in de studio’s van Radio 538 bij de Shout Out weekend mix. We hebben hard gebouwd aan onze showcase die we in 2020 on tour wilde laten gaan. Maar helaas wordt deze nog even uitgesteld.

Voor de laatste ontwikkelingen ga naar www.doncartelofficial.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie