Geslaagden Algemene Muzikale Vorming
Geslaagden Algemene Muzikale Vorming Crescendo Sliedrecht

Diploma’s bij Crescendo Sliedrecht

16 februari 2020 om 14:39 Verenigingen Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag mocht juf Merit Verbeij diploma’s uitreiken aan de AMV’ers van Crescendo die de cursus succesvol hadden afgerond. Hiermee neemt zij afscheid van Crescendo Sliedrecht. Vanaf nu neemt Gabriëlle Vink de lessen van haar over. Gabriëlle is al jaren lid bij Crescendo en we kijken uit naar deze samenwerking! Binnenkort gaat de nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming van start met Gabriëlle. Inschrijven kan via de website.

 

Tijdens Algemene Muzikale Vorming leren kinderen van 7-10 jaar samen met leeftijdsgenootjes echt muziek maken. Naast blokfluit spelen wordt er gezongen, geklapt en is er minimaal één optreden per jaar. Verder leren de kinderen veel muziekinstrumenten kennen. De kinderen krijgen elke week een uur les. Na afloop van de cursus zijn de jonge muzikantjes vertrouwd met de basisbeginselen van het muziek maken; zoals ritmiek, maatsoorten en andere aanwijzingen in het notenschrift.

 

Op haar 7e begon Gabriëlle zelf met AMV-lessen bij Crescendo Sliedrecht, waarna zij dwarsfluit is gaan spelen. Inmiddels zit zij in haar derde jaar van de opleiding docent muziek aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Gabriëlle: “Ik heb ontzettend veel zin om nu als docent aan de slag te gaan bij Crescendo!”

 

De lessen Algemene Muzikale Vorming worden verzorgd in kleine groepen. De groepen worden bewust niet groter gemaakt om voldoende aandacht aan ieder kind te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.crescendosliedrecht.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie