Overhandiging sponsorovereenkomst met Nelleke den Dunnen van Bakker Kleur en Sfeer en  Wim Kafoe, voorzitter buurtbusvereniging
Overhandiging sponsorovereenkomst met Nelleke den Dunnen van Bakker Kleur en Sfeer en Wim Kafoe, voorzitter buurtbusvereniging P.Chr.Tromp

Kleur en Sfeer voor de Buurtbus

Verenigingen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op zaterdag 4 december is in de winkel van Bakker Kleur en Sfeer aan de Buitendams in Hardinxveld vastgelegd dat deze de buurtbusvereniging de Binnen-Giessen gaat sponsoren. 

Bij Bakker Kleur en Sfeer kan men terecht voor alles met betrekking tot de inrichting van de woning, zoals vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf, behang, kasten, e.d. 

De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en - aansluitend -  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld.
Tijdens werkdagen rijden de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij met de reclame van Bakker Kleur en Sfeer op de achterkant van de bussen.

Chauffeurs zijn nog welkom, dus wie tijd of zin heeft kan zich melden via info@buurtbusdebinnengiessen.nl.. Op dit e-mailadres kan ook informatie over reclame op de buurtbussen worden aangevraagd. 

advertentie