Verbreding A15
Verbreding A15 Richard van Hoek

Webinar over werkzaamheden Rijkswaterstaat in de Drechtsteden

Verkeer en vervoer

SLIEDRECHT Rijkswaterstaat houdt maandag 31 mei om 20.00 uur een webinar over diverse werkzaamheden in de regio Drechtsteden tijdens de zomerperiode 2021. Er wordt aan drie projecten gelijktijdig en intensief gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio.

Rijkswaterstaat werkt sinds de zomer van 2020 aan het groot onderhoud N3. Voor een betere bereikbaarheid van de regio werkt Rijkswaterstaat ook aan de verbreding van de A15 tussen Papendrecht – Sliedrecht en de nieuwe aansluiting A15/N3/N214. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Deze zomer wordt er aan alle drie de projecten gelijktijdig gewerkt. Dit kan de nodige hinder veroorzaken in de regio, zoals diverse wegafsluitingen.

Om weggebruikers uit de regio zo goed mogelijk hierop voor te bereiden, organiseert Rijkswaterstaat deze online bijeenkomst. Kijkers krijgen toelichting op de verschillende werkzaamheden die tussen half juni en oktober 2021 in de regio Drechtsteden plaatsvinden en wat dit voor hen als weggebruiker betekent.

Wie wil deelnemen kan dat hier doen. Op deze pagina kunnen mensen zich ook aanmelden via de oranje knop in beeld. De bijeenkomst bekijkt u op 31 mei ook via deze pagina. De online bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

advertentie
advertentie