Nachtafsluitingen toerit Dordrecht: vanuit Dordrecht richting Rotterdam (A15/N3).
Nachtafsluitingen toerit Dordrecht: vanuit Dordrecht richting Rotterdam (A15/N3). Google maps

Weekend- en nachtafsluitingen toe- en afrit Dordrecht (A15/N3)

10 maart 2023 om 11:59 Verkeer en vervoer

DORDRECHT Ook in maart werkt Rijkswaterstaat aan de verbreding van afrit Dordrecht (A15) vanuit Rotterdam richting Dordrecht (N3). De afrit krijgt er een rijstrook bij voor een betere doorstroming van het verkeer. De afrit richting Dordrecht is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. De A15 vanuit Rotterdam richting Dordrecht blijft gewoon open. Wel is een rijstrook afgekruist in verband met de werkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.


Nachtafsluitingen toerit Dordrecht: vanuit Dordrecht richting Rotterdam (A15/N3).

Vrijdag 10 maart 21.00 uur tot zaterdag 11 maart 09.00 uur en zaterdag 11 maart 21.00 uur tot zondag 12 maart 09.00 uur.

Weekendafsluitingen afrit Dordrecht: vanuit Rotterdam richting Dordrecht (A15/N3)

Vrijdag 17 maart 20.00 uur tot maandag 20 maart 05.00 uur en vrijdag 24 maart 20.00 uur tot maandag 27 maart 05.00 uur

OMLEIDINGEN

Het verkeer wordt omgeleid naar de N3 via de volgende afrit (nr. 24, Sliedrecht-West). Omleidingen staan op gele borden en digitale schermen langs en boven de weg aangegeven.

WERKZAAMHEDEN

Op de afrit van de A15 vanuit Rotterdam wordt een extra rijstrook voor rechts afslaand verkeer aangelegd (N3 richting Dordrecht/Papendrecht). Aan het begin van de maand wordt er onder meer gewerkt aan het installeren van kabels, leidingen, riolering en vangrails. Eind maart wordt er geasfalteerd, worden lussen aangebracht en word de belijning aangebracht.

GELUIDSHINDER

Tijdens de eerste afsluiting worden de heiwerkzaamheden afgerond. Bij alle werkzaamheden zal werkverkeer af en toe veiligheidssignalen geven bij achteruitrijden. Omdat er ’snachts gewerkt wordt kan hierdoor geluidshinder ontstaan. Aannemer Heijmans doet er alles aan om deze hinder zoveel mogelijk te beperken en heeft de omwonenden hierover geïnformeerd.

Met de betrokken veiligheidsregio’s zijn afspraken gemaakt over maatregelen waardoor de hulpverlening op peil blijft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie