Een deel van de winkels op het Burgemeester Winklerplein.
Een deel van de winkels op het Burgemeester Winklerplein. Simon Fousert

Onderzoek naar de openstellingstijden winkels in Sliedrecht

Winkels

SLIEDRECHT Vanaf de week van 19 april gaat onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research een onderzoek over openstellingstijden van de Sliedrechtse winkels uitvoeren. Het onderzoek is in opdracht van de gemeente Sliedrecht en wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeenteraad.

De raadsfracties van de gemeente Sliedrecht willen graag weten of de hoeveelheid koopzondagen en de openingstijden passend zijn bij de behoefte van inwoners, winkeliers en hun medewerkers. Het onderzoek wordt door onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research uitgevoerd.

In totaal ontvangen 3.000 inwoners en alle winkeliers en hun medewerkers in de week van 19 april een uitnodiging om deel te nemen aan het digitale onderzoek. De uitnodiging bevat een unieke inlogcode naar de enquête die maximaal één keer ingevuld kan worden. Uiteraard worden alle antwoorden vertrouwelijke behandeld en verwerkt. De enquête kan worden ingevuld tot en met vrijdag 14 mei.

Naast de enquête zijn er twee groepsgesprekken met vertegenwoordigers van geloofsgemeenschappen en vertegenwoordigers van winkeliers- en ondernemersverenigingen. De resultaten worden in de zomer aangeboden aan de gemeenteraad.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie