Afbeelding
VTC Jeans & Fashion

VTC showt nieuwe seizoenscollectie en trakteert op gerechtjes

4 oktober 2022 om 14:51 Winkels

DORDRECHT De komst van de nieuwe seizoenscollectie wordt bij het VTC in Dordrecht altijd gevierd met een culinair weekend. Zo ook op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwe najaars- en wintercollectie van de grote kledingwinkel aan het Van Neurenburgpad en daarnaast genieten van al de lekkere gerechtjes die de kok in de winkel bereidt en serveert. 

De koppeling nieuwe seizoenscollectie en een smakelijke proeverij is inmiddels uitgegroeid tot een populaire traditie bij het VTC. Het concept sloeg vanaf de eerste keer aan en nu is het vaste prik: als de nieuwe voorjaars- en najaarscollecties binnen zijn, komt de vaste kok weer langs om twee dagen lang mooie en smakelijke gerechtjes te bereiden en te serveren aan de klanten. ,,Telkens haakt ook een aantal van onze vaste kledingleveranciers aan met een mooie aanbiedingen. En deze keer komt er een modeadviseur langs van PME die desgewenst kledingadvies geeft”, aldus eigenaar John Brand. ,,De mannen die niet zo van het shoppen zijn, kunnen even lekker gaan zitten en genieten van één of meerdere gerechtjes.”

STERKE MERKEN Wat de ‘seizoensproducten’ op modegebied zijn, is dit weekend uitgebreid te zien in de 400 vierkante meter grote winkel. Al bijna veertig jaar is het VTC hét adres voor actuele mode voor hem en haar. Vele bekende merken zijn er onder één dak te vinden en parkeren voor de deur is gratis. Voor de dames brengt het VTC uitgebreide voorjaars- en zomercollecties van onder andere de topmerken Geisha, Angels, Parami, Enjoy, NED en Red Button. Voor de mannen zijn onder meer de merken PME Legend, Cast Iron, Petrol, Wrangler, Cars, Pure White en No Excess uitgebreid vertegenwoordigd bij het VTC.

ACTIE Tijdens het culinaire weekend op 8 en 9 oktober zijn er diverse acties. Zie hiervoor de advertentie van het VTC elders in deze krant. De kok is zaterdag vanaf ongeveer 10.30 uur gerechtjes aan het bereiden en op zondag vanaf 12.00 uur. Beide dagen kunnen bezoekers tot 17.00 uur komen (sfeer)proeven.

VTC Jeans & Fashion, Van Neurenburgpad 2, Dordrecht, www.vtcjeans.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie