Martin Visser van ABB Bouwgroep neemt de award in ontvangst
Martin Visser van ABB Bouwgroep neemt de award in ontvangst ABB Bouwgroep

ABB Bouwgroep uit Sliedrecht is Beste Bouwer 2023

16 februari 2024 om 18:44 Zakelijk

SLIEDRECHT ABB Bouwgroep is door Bouwnu.nl uitgeroepen tot Beste Bouwer 2023! Een teamprestatie waar ze enorm trots op zijn. Martin Visser, directeur bij ABB, benadrukt het belang van klanttevredenheid: ,,Ons doel is dat onze klanten zich gehoord voelen en het droomhuis krijgen dat zij voor ogen hebben. Wanneer zij ons bedrijf aanbevelen bij anderen en ons waarderen met een mooi cijfer, hebben wij ons doel bereikt.”

De uitreiking Beste Bouwer 2023 is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen die met haar website Bouwnu.nl een onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt voor de woningbouw. Klanten geven hierop hun waardering voor het bouwbedrijf waarmee ze hebben samengewerkt. Met bijna 200 reviews wordt ABB momenteel gewaardeerd met een prachtige 9 (gebaseerd op de cijfers van afgelopen jaar). ,,Als we de reviews op Bouwnu.nl doorlezen, zijn we enorm trots! Nagenoeg alle kopers geven aan ontzettend blij te zijn met hun nieuwe woning en zou ABB aanbevelen bij anderen.”

Naast de mooie waarderingen, bieden de reviews ook waardevolle feedback. ,,Natuurlijk zijn we trots, maar we zijn er niet het bedrijf naar om naast onze schoenen te gaan lopen. We gebruiken de reviews op Bouwnu.nl voornamelijk om onszelf nog verder te ontwikkelen. Wat kan er beter, hoe kunnen we onze kopers nog meer betrekken bij het koop- en bouwproces. Alles om voor hen dé beste bouwer te kunnen zijn.”

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie