Dames 1 op bezoek bij Shoeby Sliedrecht.
Dames 1 op bezoek bij Shoeby Sliedrecht. Sliedrecht Sport

Shoeby 86e Business Club Sliedrecht Sport

14 oktober 2019 om 14:52 Zakelijk

SLIEDRECHT Shoeby Sliedrecht is toegetreden tot de Business Club van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Dit werd gevierd met een bezoek van Dames 1 aan de winkel in de Kerkbuurt.

Bij Shoeby Sliedrecht kun je terecht voor mooie collecties van diverse kledingmerken. Een team van personal shoppers, onder leiding van eigenaren Marilyn van Oosterhout en Mark Brouwers, staat klaar om te adviseren over de gewenste stoere, casual of chique outfit. De twee ondernemers uit de Kerkbuurt willen de beste zijn in hun vakgebied en vinden een sponsorverbinding met het beste volleybalteam van Nederland daarom een logische stap.

,,Top dat we Marilyn en Mark mogen verwelkomen bij onze Business Club", aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. ,,Er zijn al heel wat entrepreneurs uit de Sliedrechtse detailhandel lid. De ondersteuning vanuit ons eigen dorp wordt zeer gewaardeerd."

Om het Business Club lidmaatschap te vieren hebben de speelsters van het Sliedrecht Sport Dames 1 een bezoek gebracht aan de moderne winkel van Shoeby aan de Kerkbuurt. Zij gingen niet met lege handen naar huis, de dames kregen een mooie tas uitgereikt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie