V.l.n.r: Tijs Mureau, Nick Brussé, Are v/d Nieuwendijk en Milano van der Gaag.
V.l.n.r: Tijs Mureau, Nick Brussé, Are v/d Nieuwendijk en Milano van der Gaag. Rechtenvrije foto

Partycentrum De Lockhorst Beste Job supplier 2019

Zakelijk Deel je nieuws

Sliedrecht: Op maandag 20 januari nam een verraste Arie van den Nieuwendijk de Award ‘Beste Job supplier Zuid-Holland’ in ontvangst. Een mooie beloning voor een waardevolle inzet van jonge flexwerkers, op een manier waarop zij niet alleen een mooie zakcent bijverdienen, maar ook al werkend bewust worden van hun talent, passie en ambitie.

 

Van den Nieuwendijk is uitbater van Brasserie Elco, Partycentrum De Lockhorst, Het Arsenaal en Elco Party Cateringservice. Van den Nieuwendijk: “Voor deze horecabedrijven zet ik, samen met onze manager Nick Brussé, regelmatig jonge flexwerkers in om mijn uitstekende vaste team te versterken tijdens extreme drukte. Je zet je in om hen een goede werkervaring te geven, en het is leuk dat beloond te zien met zo’n award.”

 

Discover by doing in diverse branches

De award werd uitgereikt door Tijs Mureau en Milano van der Gaag, beiden begin 20 en founder van Joyn the Free. Joyn the Free is een bemiddelingsbureau dat jongeren naar bijbanen in diverse branches bemiddelt, onder het motto: Discover by doing ;-).

Zij lichten toe: “De flexwerkers die via ons bij horecaklanten aan de slag gaan, worden op Aries locatie in Sliedrecht getraind, ook voor het werken bij andere klanten. We geven hen zowel praktische horecaskills mee, als bewust omgaan met de opgedane ervaringen. Dat maakt je sterker. Mooi dat Arie één van de bedrijven is die dit mogelijk maakt. Ook geeft hij ons geregeld feedback waarmee we ons bedrijf en de flexwerkers naar een hoger niveau brengen. Zo draagt hij bij aan de beroeps- én persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Chapeau!”

advertentie