Dit jaar bestaat het autobedrijf dertig jaar, iets waar het team supertrots op is.
Dit jaar bestaat het autobedrijf dertig jaar, iets waar het team supertrots op is. Kia

Dertig jaar KIA-dealer

26 juni 2020 om 15:56 Zakelijk

SLIEDRECHT Kia Dealer Autoservice Van der Linden heeft nogal eens een reden voor een feestje. Dit jaar bestaat het autobedrijf bijvoorbeeld dertig jaar, iets waar het team supertrots op is. Er zijn nog wel vraagtekens bij het al dan niet organiseren van deze festiviteit en de grote show in het najaar. Maar vast staat dat de Kia Picanto, Rio, Stonic en Sorento in het laatste kwartaal met een nieuwe uitvoering komen. Ook dat is een reden om te vieren.

Het is druk bij Van der Linden. Het grote aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s. De activiteiten in de garage, de carwash en de schadeherstel. En ook bij de zakelijke auto’s, variërend van busje tot 100% elektrische e-Niro. Hendra van der Linden kijkt het allemaal het een glimlach aan en zit achter de koffie in de vorig jaar vernieuwde showroom. Hier is het KIA-gehalte hoog, want Autoservice van der Linden is een van de eerste KIA dealers van Nederland. Tijdens de lancering in 1993 stond KIA al in de showroom van Van der Linden.

Hendra: ,,Een KIA is een moderne, sportieve auto en wordt altijd met 7 jaar garantie geleverd. En KIA blijft bij. Ook de gebruikte auto’s doen het goed. Daarnaast bieden we ook andere occasionmerken.’’

De site www.autolinden.nl bevestigt haar woorden, want het aanbod is breed en voor ieders portemonnee. Niet alleen de particulier, maar ook de zakelijke markt maakt gebruik van de diensten van Autoserve Van der Linden. Leasing en financiering horen daar vanzelfsprekend ook bij. Bouwbedrijven, uitzendburo’s, de zakelijke klant rijdt regelmatig binnen voor onderhoud, APK, reparatie of inruil. Een team van twaalf medewerkers staat iedere dag klaar.

Hendra: ,,We kennen nagenoeg elke klant persoonlijk, dat werkt mee aan een goede service. Mijn man is in 1990 met zijn garage in Hardinxveld-Giessendam begonnen. In 2000 is hij verhuisd naar het huidige pand in Sliedrecht. En nu heeft de tweede generatie al eigen verantwoordelijkheden binnen het bedrijf gekregen. Samen met KIA ontzorgen we mobiliteit.’’

Autoservice Van der Linden, Prisma 2, Sliedrecht, 0184-616110 of www.autolinden.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie