Afbeelding
Primera

Primera opent weer

2 oktober 2020 om 09:46 Zakelijk

SLIEDRECHT Na negen jaar is de Primera uit zijn jasje gegroeid. Ze gaan het pand naast de Chinees verlaten en schuiven één plaatsje op. Vrijdagmorgen om 9 uur gaat de winkel aan het Winklerplein nummer 7. De winkel is twee keer zo groot geworden, dit betekent dat er ook veel meer in kan.

Naast het bestaande assortiment, wat uitgebreider is geworden komen er ook nieuwe artikelen bij en meer services. Het postkantoor krijgt meer ruimte voor de sterke groei van het aantal pakketten, het ING servicepunt komt terug met een geheel vernieuwd digitaal punt.

Het assortiment wordt uitgebreid met heel veel leuke cadeauartikelen voor jong en oud en mooie woonaccessoires. Ook kunnen mensen nu bij Primera terecht voor stomerijservice en voor het maken van pasfoto’s, beide met een mooie maandaanbieding, zie de advertentie in deze krant.

Ook komt de geldautomaat terug voor het opnemen en storten van geld, niet alleen voor ING klanten maar ook voor andere banken. Een gemotiveerd team medewerkers staat voor bezoekers klaar om hen van dienst te zijn, van nu ook op de maandagmorgen.

Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie