Heropening Wasstraat de Walvis in Papendrecht

12 november 2020 om 15:45 Zakelijk

PAPENDRECHT Sinds de overname van de wasstraat aan de Kattestaart in Papendrecht is er flink geïnvesteerd in een beter wasresultaat en klantbeleving.

Bij Wasstraat de Walvis in Papendrecht liegen de feiten er niet om. In de afgelopen twee jaar zijn de inweekboog, schuimpistool, borstels en droogmitter allemaal vervangen. Aan voorzieningen is ook geen gebrek. Zo is een centraal stofzuiger systeem geplaatst die gratis te gebruiken is na een wasbeurt. Voor alle klanten is op de vestiging gratis papier, te gebruiken voor schoonmaak of voor het wegvegen van de laatste druppels. Daarnaast kunnen bezoekers ook gebruik maken van de mattenwasser en bandenspanningsmeter. Tevens staat er een wisselautomaat op de vestiging. De wasboxen hebben een upgrade gehad. Onder andere hebben de schuimpistolen meer druk dan voorheen en wordt gebruik gemaakt van een betere wax. In oktober is de wastunnel tijdelijk dicht geweest in verband met een grote verbouwing. De oude gammele Istobal tunnel is toen vervangen door een Duitse Schleicher machine, met vier zijborstels, twee dakborstels, velgenborstels en velgen hogedruk.

Eigenaar Marcel van Veen is tevreden: ,,Vorige maand hebben we een nieuwe kettingbaan geplaatst. Op dit moment wordt deze verlengd, voor een langere wasstraat. Dit betekent dat we straks meer auto’s beter en sneller kunnen wassen, met minder voorwas.” Volgens van Veen is de renovatie van de locatie hiermee voorlopig compleet.

Wie twee keer in de maand de auto wast heeft al baat bij het nemen van een abonnement. Dit voordeel loopt alleen maar op bij het kiezen voor een jaarabonnement. Om de heropening van de vestiging Papendrecht te vieren komt De Walvis met een speciale actie op jaarabonnementen. Tijdens de actieperiode is een jaarabonnement al mogelijk vanaf €12,50 per maand.

Wasstraat de Walvis is al meer dan 14 jaar een begrip in de Drechtsteden. Met vijf vestigingen in de regio, is er altijd eentje in de buurt. Wasstraat de Walvis is gevestigd aan de Kattestaart 26. De wasstraat is maandag tot en met zaterdag open van 8.30 tot 18.00 en zondag van 9.00 tot 18.00. Info: www.wasstraatdewalvis.nl/vestigingen/papendrecht.

advertentie
advertentie