Afbeelding
Verheij Integrale Groenwerk

Jubileumboek Verheij overhandigd aan burgemeester Van der Borg

Zakelijk

SLIEDRECHT Verheij Integrale Groenzorg viert dit jaar haar 35-jarige bestaan met een jubileumboek. Om het officieel in te leiden overhandigde directeur Dick Verheij vrijdagmorgen het boek aan burgemeester Dirk van der Borg.

door Fleur van Benten

In intieme setting hebben burgemeester Van der Borg, Verheij en een aantal medewerkers zich verzameld in het nieuwe bedrijfspand aan de Kweldamweg. Het pand, dat sinds 1 januari 2020 in gebruik is, zou in juni met een evenement officieel geopend worden. Vanwege de coronacrisis kon dat helaas niet doorgaan. Toch is er voor gekozen om deze boekoverhandiging, al kleinschalig, wel door te laten gaan. Verheij licht toe: ,,Vijfendertig jaar is een lange periode waarin veel dingen zijn gebeurd. We zijn trots op ons bedrijf en het resultaat dat we bereikt hebben, dat willen we graag naar buiten brengen.”

Verheij is een echt familiebedrijf waarbinnen innovatie, individuele ontwikkeling en transparantie centraal staan. De algemene bedrijfssfeer is gemoedelijk en laagdrempelig wat ook te merken is tijdens de overhandiging, die plaats vindt onder het genot van koffie, thee en een stuk banketletter. Wanneer burgemeester Van der Borg het woord neemt, vertelt hij dat hij ook een bijdrage heeft geleverd aan het jubileumboek. Hij is namelijk gevraagd het nawoord te schrijven. ,,Ik heb het de titel ‘Vanuit het hart’ gegeven, want je kan werk alleen maar goed doen als het echt uit het hart komt,” zegt de burgemeester. ,,Jullie bedrijf is daar een goed voorbeeld van. Het is door aanpakken, ondernemen en innoveren, uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is.”

In het boek staat niet alleen de geschiedenis van Verheij, maar wordt ook een blik geworpen op de organisatie, het ondernemerschap en de medewerkers die al een langere tijd bij het bedrijf in dienst zijn. Daarnaast vertellen verschillende opdrachtgevers over hun ervaring met het bedrijf. ,,Op deze manier geven we een duidelijk beeld van waar Verheij voor staat”, aldus de directeur.

Naast het jubileumboek is er een nieuwe bedrijfsfilm gemaakt die in de komende weken op hun website te zien is.

advertentie
advertentie