Zowel voor het kerstontbijt of een kerstbrunch kunnen mensen bij De Gelegenheid terecht.
Zowel voor het kerstontbijt of een kerstbrunch kunnen mensen bij De Gelegenheid terecht. De Gelegenheid

De Gelegenheid biedt kerstontbijt

9 december 2020 om 13:59 Zakelijk

SLIEDRECHT Cateringservice De Gelegenheid organiseert beide Kerstdagen een kerstontbijt en kerstbrunch drive in. Iedereen die tijdens de Kerst lekker luxe wil ontbijten of brunchen, kan nu al op de site terecht en een bestelling plaatsen. Tijdens de Kerst hoeft dan alleen nog maar de achterklep van de auto bij De Gelegenheid open voor het inladen van een sfeervolle lunch of brunch thuis.

Voor initiatiefnemer Gerard Kok van Cateringservice De Gelegenheid is het – net als bij zoveel anderen – een bijzondere tijd. In het verleden had hij tijdens deze dagen zijn handen vol aan het leveren van borrelhapjes, buffetten en andere feestelijkheden. Nu zet hij volop in op het organiseren van een perfect kerstontbijt of brunch.

Gerard: ,,Ik zit 28 jaar in het vak, waarvan 18 jaar als zelfstandig ondernemer. Zo’n jaar als dit jaar heb ik nog niet meegemaakt. Toen alles nog normaal was, werkte ik zowel voor de particulier als de zakelijke klant. Op dit moment is het met name de particulier die ons steeds vaker weet te vinden. Daarom hebben we onze site aangepast en voor beide Kerstdagen dit initiatief uitgerold. We zijn erg nieuwsgierig hoe dit uit gaat pakken. Qua logistiek is het makkelijk. De klant ontvangt na het bestellen een nummer waar de bestelling aan gekoppeld is. Als ze hier op het bedrijventerrein ons pand voorrijden, hoeven ze alleen nog maar het nummer te noemen en staat alles klaar. Wie een auto heeft waarvan de achterklep automatisch open gaat, hoeft zelfs de auto niet uit. Bijkomend voordeel is dat er vanaf één persoon besteld kan worden.’’

Het met zorg samengestelde kerstontbijt bestaat uit overheerlijke croissantjes, een bagel carpaccio en een bagel gerookte kip. Volgens Gerard is een kerstontbijt is geen kerstontbijt zonder een overheerlijke kerststol, dus die is ook inbegrepen. Daarnaast zijn er allerlei andere lekkere mini broodjes, jonge kaas, komijnkaas en diverse luxe Franse kaasjes toegevoegd aan het uitgebreide ontbijt. Ook ontbreekt een assortiment fijne vleeswaren, een gekookt eitje, roomboter en een flesje verse jus d’orange natuurlijk niet bij dit heerlijke feestmaal. Ophalen kan tussen 8 en 10 uur. De Kerstbrunch heeft een iets zwaarder karakter en kan tussen 10 en 12 uur opgehaald worden. Eventueel ‘wachten’ wordt beloond met lekkere warme chocolademelk met slagroom.

Gerard: ,,Speciaal voor bedrijven met thuiswerkers hebben we in deze tijd een eenpersoons concept bedacht. Diverse borrelplanken worden voor een bepaalde afgesproken tijd bij de werknemer bezorgd. Vervolgens kan op een afgesproken tijdstip via computer of laptop virtueel met elkaar worden gegeten of zelfs geborreld. In deze tijd, die anders toch altijd bol staat van samenzijn, is het wellicht een oplossing om de gezelligheid nu eens naar de werknemer te brengen, in plaats van andersom.’’ Uiteraard kan men, zoals elk jaar, ook terecht voor salades, gourmet, kerstdiner of kerstbuffet.

Cateringservice de Gelegenheid, De Horst 6, 3362 EA Sliedrecht. Telefoon 06 390 110 27, info@cateringservicedegelegenheid.nl of www.cateringservicedegelegenheid.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie