Afbeelding
DAVID VENNI

Persoonlijk advies van de lingeriestyliste

Zakelijk

SLIEDRECHT Elke vrouw verdient het om af en toe in de watten gelegd te worden. De eindejaarsperiode is dan ook hét moment om een prachtig lingeriesetje te shoppen. Wie van lingerieshoppen een echt verwenmoment wil maken, brengt een bezoek aan Lincherie Sliedrecht. Daar vind je niet alleen mooie kwaliteitslingerie van PrimaDonna, Marie Jo, Andres Sarda en andere premiummerken, je wordt er ook uitgebreid in de watten gelegd. De Lingerie Styliste gaat samen met jou op zoek naar een setje in de juiste maat, passend bij je lichaam, stijl en persoonlijkheid. Je verlaat de boetiek met lingerie die je van je allerbeste kant toont.

Veel vrouwen vinden het lastig om de juiste lingerie te kiezen onder hun outfit. Als voorproefje op het persoonlijke stijl- en kleuradvies in de boetiek geeft Lingerie Styliste, Karin, alvast enkele basistips om zo mooi mogelijk voor de dag te komen. ,,Vrouwen die een aansluitende jurk dragen, adviseer ik om een gladde bh te kiezen die niet aftekent. Een naadloze slip past daar dan uitstekend bij. Onder een donkere jurk kan bijna elke kleur. Vrouwen die een witte outfit op het oog hebben, kunnen het beste een rode of huidkleurige bh dragen. Die kleuren schijnen namelijk niet door witte kleding heen.”

Wil je graag meer stylingtips en persoonlijk advies? Boek dan een afspraak op 0184 416 315 of op Lincherie.nl. Spontaan binnenwandelen kan natuurlijk ook. Uiteraard kan je rekenen op de nodige veiligheidsmaatregelen in de boetiek. Lincherie Sliedrecht, Rembrandtlaan 55, 3362 AD Sliedrecht

Afbeelding
advertentie
advertentie