Mariska Ros-Boogaard en Nadine Vogel in de winkel aan Buitendams.
Mariska Ros-Boogaard en Nadine Vogel in de winkel aan Buitendams. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Speelgoed en kleding in één zaak

Zakelijk

H’VELD-G’DAM Een baby- en kinderkledingwinkel en speelgoedwinkel in één pand. Kids & Koters en Top1Toys, Het Mooiste Speelgoed zijn daarmee uniek. Met een groot assortiment in de maten 44 tot en met 164 heeft Kids & Koters een ruim aanbod kleding. De kledingzaak biedt ook een handige thuispasservice.

Het pand op de hoek van Buitendams en Weideveld is menig Hardinxvelder wel bekend; daar huist al zeventig jaar de speelgoedwinkel. Het bovendijkse gedeelte is in maart 2019 verbouwd tot kinderkledingwinkel. Eigenaar Mariska Ros-Boogaard vertelt: ,,Toen namen wij Kids & Koters over van de vorige eigenaar en hebben we de winkel verhuisd naar Buitendams. De winkel van 120 vierkante meter biedt een ruim assortiment baby- en kinderkleding van merken als Bess, Noppies, Feetje, Z8, B.Nosy, Indian Blue Jeans, Cars jeans, Name-It, Garcia, Dutch Dream Denim, Retour Denim, Quapi, Vingino, Jubel en Sturdy. De Feetje pyjama’s zijn ook weer terug van weggeweest! Onze vakkundige en gezellige medewerkers helpen graag met de zoektocht naar een speciale outfit of gewoon een leuk setje. We hebben grote paskamers waar moeder en kind voldoende ruimte hebben en een podium om de nieuwe kleding op te showen. Zo maken we van winkelen echt een ervaring voor jong en oud.”

Voor ouders en kinderen die de kleding liever thuis passen, heeft Kids & Koters nu de thuispasservice. Nadine Vogel vertelt: ,,Mensen kunnen op afspraak komen winkelen en nemen de kleding mee naar huis. Daar kan alles gepast worden en de volgende dag brengen ze de kleding die niet beviel weer terug. De goede artikelen kunnen dan betaald worden. Zo is het dus ook mogelijk om te komen shoppen zonder dat de kinderen erbij zijn. Omdat we een ruime winkel hebben, kunnen we op afspraak meerdere mensen tegelijk binnenlaten. De winkel hangt vol met de nieuwe voorjaarscollectie, dus maak snel een afspraak! Het is ook mogelijk om gelijk even door te lopen naar de speelgoedwinkel, dat kan gewoon binnendoor.”

Kids & Koters en Top1Toys, Het Mooiste Speelgoed - Buitendams 69 in Hardinxveld-Giessendam - 0184-612351 - Volg beide winkels ook op sociale media!

advertentie
advertentie