Een nieuw kantoor voor Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs.
Een nieuw kantoor voor Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Privé

Nieuw pand voor makelaar

21 april 2021 om 15:28 Zakelijk

H’VELD-G’DAM Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is verhuisd van de Peulenstraat 189 naar nummer 137 in Hardinxveld-Giessendam. Het makelaarskantoor zit nu in een duurzaam pand.


door Eline Lohman

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs bestaat al 20 jaar en mag dan wel verhuisd zijn, er was geen denken aan dat het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam weg zou gaan, vertelt directeur Odar Alblas. ,,We zijn zeker binnen het dorp gebleven met ons bedrijf. We zitten hier al zo lang! Wel wilden we naar een groter pand, dus de overstap naar huisnummer 137 was een logische keuze. We zijn naar een groter pand gegaan doordat we gelukkig meer transacties dan ooit mogen begeleiden.”
Het bedrijf zit in een transformatie/nieuwbouwpand waarin eerst een restaurant c.q. sportschool gevestigd was en nu een gebouw met woningen en één kantoorruimte, waar het makelaarskantoor dus in zit. Het nieuwe pand is duurzaam: er is gebruik gemaakt van de mogelijkheid om gasloos te bouwen. ,,Verder hebben we zonnepanelen en een warmtepomp. Fijn, want we hebben oog voor duurzaamheid, maar konden in de bestaande bouw in ons oude pand niet goed de mogelijkheid vinden om meer duurzaam te zijn. Nu zijn we dat gelukkig wel. We hebben qua stijl bewust gekozen voor een mix van huiselijk en industrieel. Het eerste doordat we graag willen dat mensen zich thuis voelen bij ons, het tweede doordat we tegelijkertijd professionaliteit willen uitstralen. We zijn blij met de inrichting, maar zeker ook met de locatie. Die is namelijk vol in het zicht, tegenover het gezondheidscentrum. We hebben daarmee een grote stap gemaakt in zichtbaarheid.”
In oktober bestaat Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs 20 jaar. Het begon in 2001 allemaal met een vestiging in Hardinxveld-Giessendam, op de oude locatie. Samen met zijn vrouw begon Odar daar een makelaarskantoor en vier jaar later kwam daar een vestiging in Sliedrecht bij. Inmiddels zijn er bij Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs meer dan tien medewerkers in dienst, verspreid over de twee vestigingen van het makelaarskantoor. Odar: ,,Het mooie is dat zij allemaal uit de directie omgeving komen en zo het gebied en daarmee de huizenmarkt goed kennen. Ik ben er trots op dat ons bedrijf ruimschoots marktleider is in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Op die laatste locatie zwaait mede-eigenaar Pieter-Jan Mak de scepter. Bij bijna alle nieuwbouw die op de planning staat, zijn wij betrokken.”
Niet voor niets is de slogan van het makelaarskantoor ‘Helder, effectief en dichtbij'. Die woorden zeggen namelijk alles, volgens Odar. ,,Onze kracht is onze laagdrempeligheid. We communiceren duidelijk en houden van korte lijnen. Dat waarderen onze klanten, merken we. Ik ben er heel erg dankbaar voor dat onze klanten in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht ons al die jaren het vertrouwen geven. Voor sommige klanten hebben we in die 20 jaar al drie, vier of soms zelfs vijf huizen verkocht. Dat is toch wel bijzonder!”
Voor meer informatie over Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs, zoals over de aan- en verkoop van woningen, taxaties, verzekeringen en hypotheken, kan gekeken worden op de website alblasserwaard.nl. Uiteraard is hier ook het complete woningaanbod van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs te vinden.

Eline Lohman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie