Afbeelding
pixabay.com

Kom bij de club en zet jouw sportvereniging in de schijnwerpers!

14 juni 2021 om 10:40 Zakelijk

SLIEDRECHT - Sportclubs maken een uiterst moeilijke periode door. We hoeven niet te vertellen waarom. Maar nu de pandemie op de terugtocht is en er meer en meer versoepelingen in het verschiet liggen, gloort er licht aan de horizon. De kans is groot dat we na de zomervakantie écht kunnen beginnen aan een nieuw sportseizoen, op wat voor manier dan ook. Tijd dus om jouw vereniging weer in de etalage te zetten: al die leden die om begrijpelijke redenen zijn afgehaakt moeten natuurlijk weer lid worden. En liefst nog meer! Sporten is immers gezond en gezellig, en waar kan men dat beter doen dan bij jouw club?

Om je vereniging of club eens stevig in het zonnetje te zetten, hebben we een speciale pagina in het leven geroepen: KOM BIJ DE CLUB. Voor een beperkt bedrag wordt jouw club uitgebreid in het zonnetje gezet, met een groot verhaal en mooie foto(‘s). Eindelijk kun je nu eens goed vertellen wat jouw club zo mooi maakt, welke activiteiten er allemaal zijn, hoe je lid wordt en wat je daar allemaal voor krijgt.

Interesse om jouw club of vereniging in de schijnwerpers te zetten op de pagina KOM BIJ DE CLUB, neem dan vrijblijvend contact op met verkoop.hetkompassliedrecht@bdu.nl of bel 0184-448965.

Deur-halte taxi

SLIEDRECHT Binnen de concessie Drechtsteden Molenlanden Gorinchem biedt Qbuzz de Deur-halte taxi aan voor wanneer je niet zelfstandig bij een bushalte kunt komen. De Deur-halte taxi is een duurzame en flexibele vervoersservice op bestelling. ,,Jij bepaalt wanneer je wordt opgehaald bij jou voor de deur en waar je naartoe reist. We brengen je naar de dichtstbijzijnde OV halte en bieden aansluitgarantie op het openbaar vervoer.” De Deur-halte taxi is ook te gebruiken vanaf de halte naar huis.

Deze vorm van vervoer is er als sinds Qbuzz in december 2018 het openbaar vervoer in de regio verzorgt, maar ze merken dat nog niet iedereen er bekend mee is. Terwijl het een ideale vervoersvorm is voor mensen die slecht ter been zijn, en net te ver bij de OV halte vandaan wonen. Ook rolstoelreizigers of andere hulpmiddelen kunnen mee in de Deur-halte taxi, geef dit wel even vooraf aan, dan regelen ze een speciale taxi en nemen ze extra de tijd om te helpen met de in- en uitstap.

De Deur-halte taxi komt voor in de reisadviezen als je de optie ‘Flexibel Vervoer’ activeert. Hij rijdt speciaal voor de inwoners, dus deze moet wel vooraf worden besteld. Deze bestelling kan telefonisch, via de klantenservice, minimaal 1 uur van tevoren. Nu we allemaal weer met het OV mogen en er ook weer meer op uit kunnen biedt Qbuzz de Deur-halte taxi als pilot en onderdeel van de Corona maatregelen in 2021 kosteloos aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie