Afbeelding
Spare Rib Express

Broers van der Wende openen 2e Spare Rib Express bezorgrestaurant in Sliedrecht

14 juni 2021 om 11:58 Zakelijk

SLIEDRECHT - Al maanden keken de broers uit naar de opening van Spare Rib Express Sliedrecht. De laatste weken van de verbouwing werd de nieuwe locatie al door veel nieuwsgierige voorbijgangers opgemerkt. Woensdag 19 mei werd het bezorgrestaurant officieel geopend. 

Samen met zijn broer Bob is Niels van der Wende franchisenemer van Spare Rib Express Drechtsteden. Al snel na hun start merkten ze op dat zij hun gasten op een snellere manier wilde voorzien van warme bezorgmaaltijden. ,,Na twee maanden hebben wij de wens voor een splitsing al uitgesproken, na tien maanden hebben wij van onze droom werkelijkheid gemaakt met de opening van dit 2e bezorgrestaurant in Sliedrecht.”

Samen met zijn broer Bob is Niels van der Wende al jaren actief aan het ondernemen binnen de horeca. ,,Wij hebben dit op prachtige plekken in Rotterdam mogen doen; onder andere catering opdrachten uitgevoerd in het Groothandelsgebouw, de ECE-torens en aan de Kralingse Plas. Na een aantal hectische jaren met veel rennen en vliegen hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe, vaste uitdaging. Met Spare Rib Express hebben wij deze uitdaging gevonden; veel vrijheid in het ondernemerschap met een flink vangnet van professionals achter ons”, aldus Niels.

,,We zijn trots op ons prachtige nieuwe pand en ons gloednieuwe team in Sliedrecht die zich goed staande heeft gehouden tijdens de opening en nu al als een echt team opereert. Daarnaast ben ik ook ontzettend trots op ons team in Drechtsteden, hoe zij zich ijverig hebben opgesteld tijdens deze ingrijpende veranderingen en dat in een maand van top drukte. Dat smaakt naar meer!”

De Spare Rib Express is te vinden aan de Kerkbuurt 51 in Sliedrecht.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie