,,De Gebitskliniek wordt goed beoordeeld door de patiënten."
,,De Gebitskliniek wordt goed beoordeeld door de patiënten." Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
De Gebitskliniek

Het beste voor uw gebit

26 augustus 2021 om 13:05 Zakelijk

Britt Hageraats van De Gebitskliniek vertelt: ”Het gebeurt regelmatig dat er iemand binnenstapt die niet tevreden is over de huidige tandarts of angst heeft ontwikkeld voor een behandeling. Men vraagt zich af of de mondzorg die ze krijgen wel de beste en meest moderne is. Ik hoor vaak dat men bij de bestaande behandelaar binnen 5 minuten alweer weer buiten staat, terwijl er zichtbaar toch wel wat te verbeteren valt. Soms blijft een tand maar afbreken en vragen mensen zich af of dat niet anders kan, een ander komt met een donkere of scheefstaande tand waar geen oplossing voor geboden wordt.”

Door onvrede blijven mensen zelfs wel eens weg bij de tandarts. ,,De conditie van het gebit verslechtert dan helaas onnodig. Men stapt dan pas vaak over de letterlijke en figuurlijke drempel als het eigenlijk al te laat is en er problemen zijn ontstaan. Nieuwe inschrijvingen komen ook regelmatig van cliënten waarvan de tandarts met pensioen gaat of waarvan de praktijk is overgenomen door een andere tandarts waarmee minder een klik wordt ervaren. Een grote verandering binnen een praktijk is de aanleiding om toch actie te ondernemen.”

De Gebitskliniek stelt bij het eerste bezoek altijd een duidelijke diagnose. ,,Daar nemen we ruim de tijd voor. Aan de hand van een analyse laat de tandarts zien waar eventuele problemen zich bevinden of kunnen ontstaan en wat de mogelijke oplossingen zijn. We leren hoe men het gebit optimaal kan verzorgen. We communiceren duidelijk, in begrijpelijke taal, en er wordt een behandelplan opgesteld met een bij het budget passende kostenbegroting. De tandarts voert de behandelingen zelf uit. Vaak horen we dat men dat niet gewend is, en dat onder andere miscommunicatie leidt tot het verlies van vertrouwen in de zorgverlener.”

Vaak wil iemand al enige tijd overstappen maar na meer dan 20 jaar ergens patiënt te zijn geweest voelt men zich bezwaard. ,,Als mensen zich bij De Gebitskliniek inschrijven, zijn ze vaak verrast hoe makkelijk dat gaat. Wij nemen dit volledig uit handen middels onze overstapservice, door het ondertekenen van een toestemmingsformulier zijn wij gemachtigd om uw dossier op te vragen bij uw vorige tandarts.”

,,Het voordeel van De Gebitskliniek is dat wij buiten de reguliere mondzorg ook alle specialismen in huis hebben om de beste behandeling te geven die past bij de gebitssituatie van de cliënt, en daarbij alles onder één dak. Men krijgt daarom bij ons altijd de best mogelijke zorg. Goede communicatie is volgens ons de basis voor een vertrouwensrelatie en daarom werken we alleen met zeer bekwame Nederlands sprekende specialisten. Ons doel is dat men het hele leven kan genieten van een mooi gebit. Daarom helpen onze tandartsen en mondhygiënisten onze cliënten om goed voor hun gebit te zorgen. Het voorkomen van problemen is belangrijker dan genezen. Ook zijn er uitgebreide behandelingen mogelijk zoals tanden bleken, facings, implantaten en orthodontie, we doen complete gebitsrenovaties en als men geen eigen tanden meer heeft, hebben we ervaren prothesespecialisten in huis.”

De Gebitskliniek wordt goed beoordeeld door de patiënten. Hageraats: ,,Onze servicegerichte aanpak heeft erin geresulteerd dat we door onze patiënten worden gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10. Daar zijn we, als groeiende en innovatieve praktijk, trots op!”

De Gebitskliniek
Kerkbuurt 126 en Gantelweg 2 te Sliedrecht
0184 63 69 64
degebitskliniek.nl

Veel nieuwe klanten van De Gebitskliniek durven na lange tijd weer naar een tandartspraktijk te gaan. Ze hebben door een vervelende ervaring angst ontwikkeld, of willen weten of er bij een andere praktijk meer mogelijk is dan bij hun bestaande tandarts.

Voor welke tandarts kiest u?

 ,,Ons doel is dat men het hele leven kan genieten van een mooi gebit."
,,De specialisten van de Gebitskliniek stellen bij het eerste bezoek altijd een duidelijke diagnose."
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie