Afbeelding
Selected Drinks

Selected Drinks: “Meer genieten van minder drank”

19 januari 2022 om 17:07 Zakelijk

SLIEDRECHT Eind oktober openden Cor en Yvonne Worms hun drankenspeciaalzaak Selected Drinks op de Kerkbuurt 86 in Sliedrecht. Sinds het openen van de deuren weet menig liefhebber van wijn, cognac, whisky of rum de mooie winkel al te vinden. Nu ook de website en webwinkel in de afrondende fase zijn willen ze graag meer mensen kennis laten maken met hun winkel. 

Het uitgangspunt: een assortiment dat vooraf door een panel is geproefd en unaniem goedgekeurd, waar de slogan ‘meer genieten van minder drank’ wordt uitgedragen en waar voor aankoop mag worden geproefd. 

‘Een uit de hand gelopen hobby’ van eigenaar Cor heeft ertoe geleid dat hij nu in deze winkel staat. Op zijn zoektocht vond hij het huidige pand op de Kerkbuurt. Een mooie locatie en gunstig gelegen naast het Kruidvat. De passie kon worden omgezet in het realiseren van een nieuwe zaak.

De naam Selected Drinks is niet voor niets gekozen.  De overzichtelijke, lichte en ruim opgezette winkel heeft een andere indeling dan de ‘standaard’ slijterij. De wijnen zijn ingedeeld op gelegenheid van drinken. De whisky staat op smaakprofiel. Alles om de keuze eenvoudiger te maken. Daarnaast wordt met enthousiasme het verhaal bij elk product verteld.

De toeleveranciers van Selected Drinks zijn al net zo gedreven. Door de ontstane samenwerking kunnen wijnen, cognac, whisky en rum met een verhaal worden ingekocht. Kleine traditionele wijnhuizen en distilleerderijen, die vaak al generaties lang bestaan, hebben de mooiste producten waaruit gekozen kan worden bij de inkoop

De winkel geeft overzicht. Alles staat op prijs waardoor heel eenvoudig door iedereen binnen budget kan worden gekozen. Alle dranken zijn dus vooraf geproefd en geselecteerd. Alleen bij unanieme goedkeuring wordt een product in het assortiment opgenomen. Zo is elke fles gegarandeerd van goede kwaliteit. Het enige wat nu overblijft is de smaak van de klant. 

Ook daar is aan gedacht. Wat Selected Drinks bijzonder maakt is dat de klant voor aankoop mag vragen of hij mag proeven. Bijna alles staat openZo worden miskopen zo goed als uitgesloten. Met hun slogan ‘meer genieten, van minder drank’ proberen zij uit te dragen dat we vooral moeten genieten van, en weer proeven wat we drinken.

Benieuwd geworden na dit artikel? Bezoek gerust vrijblijvend de winkel. Openingstijden: Wo: 13:00-17:30, Do:  13:00-17:30, Vr:   10:00-17:30, Za:   10:00-17:30

Daarnaast is Selected Drinks actief op Facebook en Instagram waar wekelijks updates worden geplaatst over het assortiment en eventuele toevoegingen hierop. Volg Selected Drinks dus zeker als u op de hoogte wilt blijven, of stel via deze platformen uw vragen. Selected Drinks is op beide platformen te vinden onder @selecteddrinks.nl 

En mocht u niet in de gelegenheid zijn de winkel te bezoeken, neem dan eens een kijkje op de website https://selecteddrinks.nl of in de webwinkel (Selected Drinks hoopt op korte termijn het gehele assortiment daarin aan te kunnen bieden)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie