Afbeelding
Privé

Post Metaalbewerking Gorinchem: ‘Op diverse afdelingen mensen nodig’

Zakelijk

GORINCHEM Post Metaalbewerking B.V. aan de Boezem in Gorinchem heeft een gloednieuwe lasersnijmachine en daar is expertise en mankracht voor nodig. Daarom heeft het bedrijf plek voor nieuwe, enthousiaste medewerkers.


door Eline Lohman

De nieuwe lasersnijmachine is net neergezet in het bedrijfspand. Een flinke investering, vertelt Monique Post, maar dat is het zeker waard. ,,Deze nieuwe machine maakt gebruik van de nieuwste technologie en vervangt daarmee onze oude lasers. Hiermee kunnen we onze productie opschalen, maar dat betekent ook dat we op diverse afdelingen nieuwe collega’s kunnen gebruiken.”


DIRECT AAN DE SLAG Voor het bedienen van de lasersnijmachine worden medewerkers gezocht, maar ook voor het samenstellen/lassen. Verder krijgt het bedrijf deze maand ook nog een roterende borstelmachine. Monique: ,,Het is nog niet zo gemakkelijk om technisch personeel te vinden, helaas. We zoeken iemand die weet wat hij doet en direct met deze machine aan de slag kan.”

Post Metaalbewerking is in 2006 opgericht. Wat begon als eenmanszaak, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat zich bezighoudt met een verscheidenheid aan metaalbewerkingshandelingen. ,,We zijn toeleverancier van halffabricaten en eindproducten van RVS, staal en aluminium. De producten zijn erg variërend, in zowel enkele stuks als series en licht constructiewerk. Naast herhalende orders zijn er ook vaak nieuwe uitdagingen voor het bedrijf en haar medewerkers. Deze diversiteit in werkzaamheden maakt het werken bij Post Metaalbewerking interessant, denkt Monique.


ERVAREN MENSEN Dit laatste kan volgens Monique alleen als je ervaren mensen op de werkvloer hebt staan. Er is al een vaste kern aan medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben en de hoop is dat er daar nog meer bij komen op de heel korte termijn. Nieuwe medewerkers gaan ook aan de slag voor de andere bedrijfstak van de familie Post: Post Marine Heating B.V.


EIGEN PRODUCTIE Dit omvat de eigen productie van oliegestookte cv’s voor onder andere de plezier- en beroepsvaart. Post Marine Heating verkoopt de ketels, maar wordt geproduceerd in samenwerking met de kennis en kunde van Post Metaalbewerking.

Monique: ,,We doen momenteel best veel investeringen, met name in machines en software. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. In de metaalbranche moet je mee met de nieuwste technieken.” Kijk ook op de website postmetaal.nl bij interesse in één van de functies.

advertentie
advertentie