Afbeelding
Stout B.V.

Bouwonderneming Stout B.V. uit Sliedrecht heeft beste koffiecorner regio Rijnmond

Zakelijk

SLIEDRECHT De werknemers van Bouwonderneming Stout B.V. kunnen zeggen dat zij koffie drinken in de beste koffiecorner van heel regio Rijnmond. Bouwonderneming Stout B.V. won namelijk de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar in deze regio. Dit jaar stond de door Fortune Coffee georganiseerde verkiezing in teken van de sociale ontmoetingsplek. Bouwonderneming Stout B.V. heeft dus de fijnste plek van regio Rijnmond om elkaar op het werk onder het genot van een kop koffie te ontmoeten. 

Een goede plek om even met elkaar te verbinden op het werk is tegenwoordig een vereiste voor personeel. Uit onderzoek van TNO uit 2021 blijkt dat we graag deels naar kantoor komen om elkaar te ontmoeten, samen te werken en met elkaar en de organisatie te verbinden. Elkaar even tegenkomen bij het koffieapparaat volstaat dan niet meer. Een plek die bedoeld is om even echt met elkaar te verbinden onder het genot van een kop koffie is daarom geen overbodige luxe. Fortune Coffee ging in de verkiezing voor Koffiecorner van het Jaar 2022 op zoek naar de beste sociale ontmoetingsplek op het werk. De verkiezing is ook meteen inspiratie en stimulans voor bedrijven om fijne ontmoetingsplekken met écht lekkere koffie te creëren.

KOFFIECORNER VAN HET JAAR De beste koffiecorner van regio Rijnmond zit in het kantoor van Bouwonderneming Stout B.V.. De bouwonderneming is onderdeel van de Van Herk Group en werkt aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, het onderwijs en de zorg. Sinds dit jaar is Stout B.V. gevestigd in Sliedrecht. Inzender Mieke Ruitenberg nomineerde hun koffiehoek: ,,We hebben sinds januari 2022 een nieuw kantoor. De nieuwe koffiecorner is een ontzettend fijne ontmoetingsplek. Collega’s weten elkaar vaak te vinden bij het koffieapparaat voor een kop koffie én een praatje.” Op maandag 20 juni kwam de koffietrailer van Fortune langs voor een gezellig ontmoetingsmoment voor de collega’s van Bouwonderneming Stout.

VERZORGD ONTMOETINGSMOMENT Bouwonderneming Stout B.V. is een van de regiowinnaars die Fortune Coffee heeft aangewezen als Koffiecorner van het Jaar. Eén koffiecorner stak er in het bijzonder bovenuit en werd door Fortune benoemd tot landelijke winnaar van de verkiezing Koffiecorner van het Jaar 2022. Deze wordt op 27 juni bekendgemaakt. In lijn met Fortune Coffee’s ambitie om met deze verkiezing bedrijven te stimuleren om een fijne ontmoetingsplekken en -momenten te creëren, verzorgt Fortune Coffee zo’n moment voor het personeel van de winnende bedrijven. Regiowinnaars ontvangen van Fortune Coffee dus een gezellig moment met koffietrailer en de landelijke winnaar ontvangt daarnaast een volledig verzorgde lunch.

advertentie
advertentie