Op een leuke, speelse manier worden kinderen sneller en fitter gemaakt.
Op een leuke, speelse manier worden kinderen sneller en fitter gemaakt. CrossFit Elite Stars

CrossFit Elite Stars voor kids en teens

Zakelijk

SLIEDRECHT Inmiddels is CrossFit Elite Stars zes maanden open en gaan de kinderen weer naar school. Tijd om ook de kinderen en tieners uit de omgeving kennis te laten maken met CrossFit. Vanaf woensdagmiddag 7 september van 15.30 uur tot 16.30 uur staat CrossFit Kids & Teens op het programma. CrossFit Kids is vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar, CrossFit Teens van 13 tot en met 16 jaar.

CrossFit Kids laat kinderen meer bewegen zelfvertrouwen opbouwen en leren werken door teamwork. Op een leuke, speelse manier worden kinderen sneller en fitter gemaakt. Veiligheid, fun en plezier staan hierbij centraal. Een CrossFit Kids les duurt 45 minuten.

CrossFit Teens heeft veel gelijkenissen met CrossFit voor volwassenen, alleen aangepast aan het veranderde lichaam van de tiener. Er wordt op een positieve manier aandacht besteed aan de voordelen van gezond leven. Ook wordt er aandacht besteed aan het samenwerken, het omgaan met regels, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het krijgen van feedback.

Benieuwd of het iets is voor jouw zoon of dochter? Schrijf ze via de website in, SportBit of voor meer info stuur een e-mail.

Tevens mogen de volwassen natuurlijk ook een gratis proefles in de CrossFit Box volgen. Er worden CrossFit, Gymnastics, Weightlifting en Mobility trainingen gegeven. Kijk voor meer informatie op www.crossfitelitestars.nl of volg de social media kanalen voor verdere info. CrossFit Elite Stars, Buitendijks 8, Papendrecht, 0629604470 of info@crossfitelitestars.nl.

advertentie
advertentie