De vernieuwde winkel van Antilope Outdoor.
De vernieuwde winkel van Antilope Outdoor. Antilope Outdoor

Antilope Outdoor is vernieuwd

5 oktober 2022 om 17:05 Zakelijk

ALBLASSERDAM De vernieuwde winkel van Antilope Outdoor aan het Cortgene 7-9 in Alblasserdam wordt zaterdag 8 oktober op feestelijke wijze geopend.

De wandel- en buitensportwinkel is al bijna tien jaar gevestigd in het Koetshuis op nummer 9 en nu is dit uitgebreid met het Ambachtsherenhuis Rijkee op nummer 7. Na veel schroeven, zagen en lijmen is het Ambachtsherenhuis Rijkee met behoud van de historische waarden, ingericht als functionele winkel met de nieuwste wandel en buitensport producten. Met deze uitbreiding is de winkel ruim drie keer zo groot geworden.

Op de bovenverdieping hebben fietsartikelen, rugzakken, slaapzakken en -matjes een plek gekregen. ,,We hebben nu meer plek om alle fietsaccessoires in ons assortiment uit te stallen. Ook fietskleding heeft hier een plaats gekregen”, vertelt Evert Vink van Antilope Outdoor.

Ook de tuin achter het Ambachtsherenhuis Rijkee is samengevoegd met de bestaande tuin. Het Experience Center is hierdoor ook drie keer zo groot geworden. Er zijn meerdere paden aangelegd met diverse ondergronden, zodat men nieuwe schoenen voor aanschaf uitgebreid kan testen.

De medewerkers van Antilope Outdoor lopen op zaterdag 8 oktober graag met bezoekers door het nieuwe pand en de tuin om zowel het oude karakter van het huis als de nieuwe collecties wandel en buitensport producten te bekijken en daarin te adviseren.

Belangstellenden worden op een bijzondere manier welkom geheten. Een ‘living statue’ onthaalt bezoekers zoals de ambachtsheer van weleer en een koffietruck maakt het verblijf compleet. Daarnaast heeft Antilope Outdoor voor deze dag leuke acties bedacht voor alle bezoekers.

Bovendien kan men de wandelschoenen meenemen naar de winkel voor gratis onderhoud en/of een florawandeling van Pieter Schook lopen. Aanmelden kan op www.wandelcentrum.com. De open dag duurt van 09.30 tot 17.00 uur. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie