Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het bedrijfspand van Ventilatie Service Holland.
Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het bedrijfspand van Ventilatie Service Holland. Ventilatie Service Holland

Officiële opening van het gloednieuwe bedrijfspand van Ventilatie Service Holland in Bleskensgraaf

20 april 2023 om 15:38 Zakelijk

BLESKENSGRAAF Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het gloednieuwe bedrijfspand van Ventilatie Service Holland in Bleskensgraaf. Eigenaar Gert-Jan Wemmers is blij met het energie neutrale gebouw. ,,Toen ik begon vanuit huis in 2014 had ik niet echt de ambitie om te groeien, maar door de vraag uit de markt, en de vraag om specialisme werken we nu met vier fulltimers en vier parttimers.”

Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van ventilatie systemen en het werkgebied bevindt zich tussen Gorinchem en Rotterdam, maar ze nu ook bezig met de afronding van een groot nieuwbouw project in Bergen op Zoom. ,,Op het gebied van ventilatie hebben wij de juiste kennis en apparatuur in huis. Collega installateurs roepen ons er al snel bij als ventilatie systemen gereinigd of opnieuw ingeregeld moeten worden. Wij werken voor bedrijven, particulieren, sportclubs, zorgcentrums, maar ook voor scholen, kerken, Vereniging van Eigenaren en zelfs op (cruise) schepen zorgen we voor een gezond en fris binnenklimaat.”

,,Ons advies is om uw Mechanische Ventilatie elke 5 jaar een grote onderhoudsbeurt te geven, we maken de unit schoon en ook de kanalen worden geborsteld, doordat we gebruik maken van een zogenaamde vacuüm borsteltechniek ervaart de klant hiervan nagenoeg geen overlast. Bij Balans ventilatie bieden wij ook een filter contract aan, zo word de klant volledig ontzorgt en ben je altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat, daarnaast is ook hier 1x in de 5 jaar een grote onderhoudsbeurt nodig.”

Sinds corona nam het werk van Ventilatie Service Holland een vlucht. ,,Mensen zijn zich veel meer bewust geworden van het belang van goede ventilatie. Na verloop van tijd hoopt zich in de kanalen van het ventilatie systeem stof, bacteriën en schimmels op, wat gezondheidsklachten kan veroorzaken. Een goed onderhouden ventilatiesysteem werkt efficiënter en bespaart u energie kosten.”

TOEKOMST

Naast het verder ontwikkelen in de ventilatie techniek, zijn we ook bezig met de BRL 100 certificering zodat ons bedrijf airco systemen mag installeren en onderhouden. Meer info: www.ventilatieserviceholland.nl of 0184 692609.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie