Zaterdag 27 mei is de nieuwe MOHANLAL XL locatie in de Marisstraat geopend
Zaterdag 27 mei is de nieuwe MOHANLAL XL locatie in de Marisstraat geopend Eline Lohman

MOHANLAL XL locatie is geopend

1 juni 2023 om 16:57 Zakelijk

SLIEDRECHT Zaterdag 27 mei is de nieuwe MOHANLAL XL locatie in de Marisstraat in Sliedrecht geopend. Dat heeft mede-eigenaar Ravi Ryan Mohanlal geweten, want het was lekker druk bij de wasstraat.

door Eline Lohman

Een hele rits auto’s staat in de rij voor de MOHANLAL XL Carwash. De medewerkers zijn druk in de weer met voorwassen, waarna de auto’s één voor één de wasstraat door rollen om een flinke poetsbeurs te krijgen. 


Ook Remco Kant (44) uit Streefkerk is er net met zijn auto doorheen geweest. ,,Het is de eerste keer dit jaar dat ik weer met mijn auto door de wasstraat ga! Mijn kantoor is hierachter, ideaal, want ik rij dan zo even hierheen. Het ziet er goed uit allemaal en ik vind het fijn dat je hier van alles kunt doen.” 

Daarmee doelt Remco op de vele mogelijkheden die de nieuwe MOHANLAL XL locatie biedt. Zo worden er niet alleen auto’s gewassen, ook kan er getankt worden, er is een Express Shop, een stofzuiger, mattenklopper, parfumspuit, bandencompressor én een textielwasserette. 

En dat allemaal handig op één locatie, legt Ravi Ryan uit, terwijl op de achtergrond bezoekers genieten van een hapje, een drankje en muziek.

,,We hebben gekeken naar waar vraag is naar een carwash en we besloten voor Sliedrecht te gaan. We hebben de hele locatie omgebouwd tot de MOHANLAL XL branding. We bieden mensen daarmee een fullservice. Binnenkort komt daar de verhuur van bestelwagens en aanhangers nog bij. Mensen in de regio zijn heel blij dat we er zitten, dat blijkt vandaag ook, gezien de grote belangstelling.”

Afbeelding
Zaterdag 27 mei is de nieuwe MOHANLAL XL locatie in de Marisstraat geopend.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie