,,Wat mij in zijn muziek zo aanspreekt is de technische kwaliteit gecombineerd met inhoud."
,,Wat mij in zijn muziek zo aanspreekt is de technische kwaliteit gecombineerd met inhoud." Visser & VIsser
Advertorial

Maurits Stuut is Junior Relatiemanager binnen Branchegroep Zorg van Visser & Visser én Bach-liefhebber

2 juni 2023 om 15:07 Zakelijk

GORINCHEM Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere interesses hebben. Maak kennis met Maurits Stuut, Junior Relatiemanager binnen Branchegroep Zorg én Bach-liefhebber.

,,Ik ben groot liefhebber van de muziek van Bach. Op mijn 16e bezocht ik voor het eerst het concertgebouw in Amsterdam voor het Weihnachtsoratorium van Bach, een cantate over kerst, en ik was helemaal verkocht. Wat mij in zijn muziek zo aanspreekt is de technische kwaliteit gecombineerd met inhoud. Er zit altijd een extra dimensie achter de muziek door het verhaal dat verteld wordt. Meer componisten uit die tijd werken op dezelfde manier, maar Bach wordt wel gezien als het meesterbrein achter de barokmuziek. Op technisch vlak is hij bijna niet te evenaren. Het is voor mij een jaarlijkse traditie om naar de Mattäus Passion te gaan. Als de eerste noten klinken zit je meteen in de sfeer.”

,,Zoals de muziek van Bach een diepere laag heeft, is dat in mijn werk net zo. Ik kijk verder dan de jaarrekening en ga altijd op zoek naar de diepere drijfveer van een ondernemer. Ik denk graag mee op strategisch vlak: waar wil je naartoe als ondernemer en hoe kom je daar? Dan wordt het voor mij interessant en kan ik van betekenis zijn. Veel mensen weten wel waar ze naartoe willen, maar maken onderweg de verkeerde keuzes en komen daardoor niet daar waar ze willen zijn. Juist daar kunnen wij heel veel waarde toevoegen. Zelf ben ik een aantal jaar terug aangehaakt bij Branchegroep Zorg van Visser & Visser. Doordat wij ons verdiepen in de specifieke wet- en regelgeving voor zorgondernemers, kennen we het zorglandschap als geen ander. Dat helpt om de juiste vragen te stellen en écht mee te kunnen denken met zorgondernemers. Daarnaast is het voor mijzelf ook een uitdagend vakgebied, omdat het werk nooit stilstaat. Er is altijd wel een ontwikkeling waar we op in moeten spelen of ons op voorbereiden.”

Kunt u als ondernemer in de zorg een specialist gebruiken? Kom gerust een keer persoonlijk kennismaken op ons kantoor in Gorinchem: www.visser-visser.nl/gorinchem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie