De Zorgwinkel bevindt zich op de Middeldiepstraat 60.
De Zorgwinkel bevindt zich op de Middeldiepstraat 60. ZorgComfort Alblasserwaard

Tien jaar ZorgComfort Alblasserwaard in Sliedrecht

4 juni 2023 om 15:10 Zakelijk

SLIEDRECHT Tien jaar geleden op 8 juni opende Edwin Struijk een winkel in zorghulpmiddelen in Sliedrecht, Inmiddels is ZorgComfort Alblasserwaard een begrip in de hele regio.

Edwin vertelt: ,,Toen ik ruim 10 jaar geleden een nieuwe uitdaging zocht op werkgebied, ben ik gaan kijken of een zorgwinkel in Sliedrecht een toegevoegde waarde voor de regio zou zijn.Bij een aantal zorgwinkels mocht ik meelopen om te ontdekken of dit ook bij mij zou passen. De combinatie van commercie en zorg leek al snel de juiste stap.”

In het begin heeft eigenaar Edwin veel tijd geïnvesteerd om de winkel zijn bekendheid te geven. In de Alblasserwaard en de Drechtsteden heeft hij bij artsen, apotheken, fysiotherapeuten, kraamcentra en verloskundigen zijn gezicht en documentatie over de zorgwinkel laten zien. Inmiddels weten de meeste zorgverleners ons te vinden en verwijzen hun cliënten/patiënten door naar ZorgComfort Alblasserwaard.

Na 2 jaar kwam Martine in de winkel om het team te versterken. Inmiddels is Martine na 8 jaar een bekend gezicht geworden voor de klanten van Zorg Comfort Alblasserwaard. Door haar uitgebreide kennis van producten en door haar persoonlijke aandacht voor de klanten en bezoekers is het prettig winkelen bij ZorgComfort Alblasserwaard. Bij ZorgComfort Alblasserwaard kunnen mensen al 10 jaar terecht voor een uitgebreid assortiment voor algemene dagelijkse zorghulpmiddelen.

Daarnaast kunnen Edwin en Martine helpen bij het maken van een keuze voor de juiste Sta-opstoel, rolstoelen, rollators, scootmobielen en luxe zorgbedden. Zij nodigen iedereen dan ook uit om 8 juni langs te komen voor een hapje en een drankje om hun jubileum te vieren. Ook zullen er ter ere van het 10 jarig jubileum meerdere leuke acties gelden.

De Zorgwinkel bevindt zich op de Middeldiepstraat 60 in Sliedrecht en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, 0184-411611 www.zorgcomfort-alblasserwaard.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie