DentalCare levert mondzorg op maat door de patiënten te behandelen als gasten met elk hun individuele behoeften.
DentalCare levert mondzorg op maat door de patiënten te behandelen als gasten met elk hun individuele behoeften. DentalCare
De Specialist

DentalCare in Gorinchem: ‘Een gezond gebit is meer dan alleen een stralende lach’

2 juli 2023 om 15:14 Zakelijk

GORINCHEM Waar veel mensen niet bewust van zijn is dat een gezond en verzorgd gebit een sterke relatie heeft met de algehele gezondheid. Zeker als je gezondheidsklachten hebt (van diabetes tot hart- en vaatziekten), zwanger bent of leefstijl-issues (zoals stress) ervaart, liggen mondproblemen op de loer. Juist dan is goede mondverzorging van groot belang.

Een mondhygiënist verbetert je mondgezondheid door behandelingen en het geven van adviezen. Hierdoor voorkom of verhelp je teruggetrokken en bloedend tandvlees, loszittende tanden, vieze smaak, slechte adem en gaatjes.

DENTALCARE PRAKTIJK VOOR MONDHYGIËNE

Met DentalCare runt Margreet Kortlever haar praktijk voor mondhygiëne. Haar team bestaat uit 5 gekwalificeerde mondhygiënisten met passie voor hun vak. Zij helpen je met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht aan een gezonde mond, waardoor je aan het eind van de behandeling zeker weet: Eens bij DentalCare, altijd bij DentalCare! DentalCare levert mondzorg op maat door de patiënten te behandelen als gasten met elk hun individuele behoeften. Er wordt verder gekeken dan alleen de mond.


Het team van DentalCare in Gorinchem. - DentalCare

MONDHYGIËNST VOOR KINDEREN

Kinderen vanaf drie jaar kunnen gezellig bij ons in de stoel komen liggen voor een kennismaking met de mondhygiënist. Door deze vroege controle kunnen gaatjes, pijn en onzichtbare beschadigingen al op zeer jonge leeftijd voorkomen worden. Een goede mondhygiëne op jonge leeftijd is belangrijk om het glazuur te beschermen en later tandartskosten te voorkomen. De kleinste kinderen behandelen we spelenderwijs en krijgen na afloop een cadeautje

SPECIALISTEN IN DE PRAKTIJK

Binnen de mondhygiëne zijn er verschillende specialiteiten mogelijk. ,,Zelf ben ik gespecialiseerd in het omgaan met verschillende persoonlijkheden doordat ik me goed kan inleven in de gevoelens van de ander. Elke patiënt is een uniek individu met een eigen verhaal waarbij ik de mond zie als spiegel van de algehele gezondheid. Mensen met mondzorgangst zijn voor mij een uitdaging en help ik graag richting een gezond en fit gebit,” aldus eigenaresse Margreet Kortlever. ,,Daarnaast worden de specialisaties immuun-fitheid, tandvleesproblemen, kinderbehandelingen en voorlichting ook vertegenwoordigd binnen het veelzijdige team van DentalCare. We realiseren ons allemaal dat het voor sommige mensen misschien een hele stap kan zijn om naar de mondhygiënist te gaan en daarom behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden, met een persoonlijke benadering en de beste kwaliteit in onze behandelingen.”

AFSPRAAK MAKEN 

Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven. Dus maak snel een afspraak! Er is geen verwijzing nodig van de tandarts. Ook heeft DentalCare geen lange wachttijden, je kunt er snel terecht en gaat met een gezond en fit gebit de deur uit. In de meeste gevallen vergoedt jouw aanvullende tandverzekering de behandeling. Voor kinderen tot 18 jaar kost de behandeling niets omdat deze 100% wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste tien kinderen die zich aanmelden krijgen een gratis luxe mondverzorgingspakket!

DentalCare praktijk voor mondhygiëne, Smakheul 6, Gorinchem, 0183-625505, info@dentalcare.nu, www.dentalcare.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie