Keukenhof Sliedrecht is 30 jaar lang een naam die staat.
Keukenhof Sliedrecht is 30 jaar lang een naam die staat. Keukenhof Sliedrecht
De Specialist

Keukenhof Sliedrecht voor Pure Dutch® Keukens: ‘Wij leveren 30 jaar kwaliteit’

3 juli 2023 om 22:59 Zakelijk

SLIEDRECHT Keukenhof Sliedrecht is 30 jaar lang een naam die staat. Eigenaar Piet Adriaanse heeft in die tijd alle trends, noviteiten en mooie ontwikkelingen in zijn prachtige keukenspeciaalzaak aangeboden. Keukenhof Sliedrecht is het adres voor het uitzoeken van een kwaliteitskeuken in het midden en hoge segment. Het aanbod is breed en divers, de voorbeelden in de grote showroom zijn legio.

Een kijkje in de keuken van de zeer uitgebreide showroom toont een keur aan mooie voorbeeldkeukens, slimme inbouwapparatuur en de vele mogelijkheden die een opstelling biedt.

PURE DUTCH® KEUKENS

Het grootste deel van de handgemaakte houten keukens komen uit de collectie van Pure Dutch® Keukens. Een houten keuken zorgt voor een warme en intieme sfeer. En hout is een natuurlijk en duurzaam product, want hout leeft. Massief naturel, doorgeschuurd, vergrijsd of verouderd en doorleefd. Iedere klant kan zelf bepalen of de keuken een landelijke, vintage of toch een moderne uitstraling krijgt. De interesse voor houten keukens groeit, omdat hout goed combineert met andere materialen.

(Tekst gaat verder onder de foto)


De interesse voor houten keukens groeit, omdat hout goed combineert met andere materialen. - Keukenhof Sliedrecht

Een duurzame, massief eikenhouten keuken kan naast de authentieke look ook gerookt ook geborsteld of geloogd worden. Eikenhout is sterk en hard en een keuken van eikenhout gaat tientallen jaren mee. Door de flexibiliteit van het hout, kan iedere opdrachtgever een persoonlijke keuken realiseren. Vanaf de introductie van de eigen lijn Pure Dutch® Keukens in 2013, zijn de eikenhouten keukens zeer geliefd en veel verkocht.

EIGEN MEUBELMAKER

Adriaanse: ,,Momenteel is het vervaardigen van een massief eiken keuken een populair product. We hebben een eigen meubelmaker in dienst en zijn daardoor niet gebonden aan standaardisering. Bij de gelakte keukens voert zijdeglans de boventoon. We tonen keukens met veel laden, veel gebruiksgemak en apparatuur op vriendelijke hoogtes. De klant die een kwalitatief hoogstaande keuken bij ons aanschaft, denkt daar in het algemeen eerst goed over na. Natuurlijk is de uitstraling belangrijk, maar de indeling, apparatuur en het gebruik moet ook kloppen.’’

(Tekst gaat verder onder de foto)


We hebben een eigen meubelmaker in dienst en zijn daardoor niet gebonden aan standaardisering. - Keukenhof Sliedrecht

,,Met een groep van zeven gespecialiseerde medewerkers realiseren wij de wens van de klant en weet deze regelmatig te verrassen met nog slimmere oplossingen. Onze professionele medewerkers ontwerpen iedere keuken geheel naar wens. Zij kennen als geen ander het aanbod, bezoeken regelmatig productpresentatie, beurzen en andere bijeenkomsten en passen regelmatig nieuwe ontwikkelingen toe in hun ontwerp.

Ter ondersteuning vervaardigen stagiaires van het Hout en Meubileringscollege regelmatig fotorealistische tekeningen. Deze creatieve ondersteuners volgen een opleiding tot zelfstandig vakman, met alle moderne tools die daarbij horen. Juist door deze studenten een kans te geven, blijven we ook weer op de hoogte met de nieuwste ontwikkelingen. Zij nemen voor hun studie bijvoorbeeld ook de kamer of complete benedenverdieping mee in hun ontwerp. Zo kan de opdrachtgever goed inschatten of een bepaalde keuken of uitvoering past in de woning. De keuken van nu is geen apart hokje meer, maar een bepalend onderdeel van de woning. Daarnaast zijn deze studenten, net als onze medewerkers, heel goed in het combineren van kleuren.’’

Het inmeten van een nieuwe keuken wordt eveneens altijd door de medewerkers van Keukenhof Sliedrecht uitgevoerd. Zij controleren of alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voor een adequate plaatsing. Het totaalproduct ontzorgt de opdrachtgever van a tot z.

(De tekst gaat verder onder de foto)


Het totaalproduct ontzorgt de opdrachtgever van a tot z. - Keukenhof Sliedrecht

Naast de duurzame lijn van Pure Dutch® Keukens, zijn ook andere duurzame meubelen en werkbladen voorhanden. Kunststof werkbladen van gerecycled materiaal, mooie, zuinige apparatuur en meubelen die in de regio gemaakt worden.

ELEKTRISCHE APPARATUUR

Adriaanse: ,,Koken op gas gaat er helemaal uit en biedt meer kansen voor elektrische apparatuur. Uitgebreid thuis koken is populair en dat vertaalt zich in toenemende vraag naar veel uitgebreidere apparatuur. De stoomoven is daar een goed voorbeeld van. Maar ook de nieuwste Celcius kookplaat van Atag die op de graad af de gerechten verwarmd. Het is een noviteit. Lekker sudderen of een goede saus maken gaat vanzelf. Bij de kookeilanden is bladafzuiging vaak een wens. Ook daarin bieden we verschillende mogelijkheden. De combi van de persoonlijk adviseur, complete installatie, onze hoogstaande kwaliteit en het feit dat we geen aanbetaling vragen maakt dat we een betrouwbare partner zijn als het gaat om de aanschaf van een eigentijdse, geheel gepersonaliseerde keuken. Loop eens binnen in onze showroom en wordt verrast door de bijna onbeperkte mogelijkheden.’’

Keukenhof Sliedrecht, Leeghwaterstraat 25, Sliedrecht. Telefoon 0184-422297 of www.keukenhof-sliedrecht.nl 

Wie een mooie keuken zoekt kan het best geheel vrijblijvend een tijdslot van 2 uur op de site www.keukenhof-sliedrecht.nl boeken en een adviesgesprek aanvragen. Hierin kan men in alle rust kijken, vergelijken, inventariseren en nadenken over de realisatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie