,,Als veelzijdig creatief bureau zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en creëren van on- en offline visuele communicatie. Van ontwerp tot productie, montage en levering, wij ontzorgen onze klanten van A tot Z", vertelt directeur Frank den Hollander.
,,Als veelzijdig creatief bureau zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en creëren van on- en offline visuele communicatie. Van ontwerp tot productie, montage en levering, wij ontzorgen onze klanten van A tot Z", vertelt directeur Frank den Hollander. GCC
De Specialist

GCC print professionals ontzorgt klanten van A tot Z

3 juli 2023 om 17:10 Zakelijk

Traditioneel staan ze bekend als een toonaangevend printbedrijf, maar wist je dat GCC print professionals veel meer te bieden heeft? Met 35 jaar ervaring is GCC uitgegroeid tot dé totaalleverancier in de regio op het gebied van grafisch ontwerp, hoogwaardig print- en drukwerk en signing.

,,Als veelzijdig creatief bureau zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en creëren van on- en offline visuele communicatie. Van ontwerp tot productie, montage en levering, wij ontzorgen onze klanten van A tot Z”, vertelt directeur Frank den Hollander. ,,Met een visueel aantrekkelijke huisstijl, zoals een logo, of andere uitingen zijn onze klanten zichtbaar en herkenbaar voor hun doelgroep.”

ONTWERP: JOUW IDEEËN TOT LEVEN GEBRACHT

Heb je een idee voor een ontwerp? De eigen ontwerpstudio van GCC zet het om in mooie en effectieve beelden. Voor een poster, brochure, website of de ontwikkeling of restylen van een nieuw logo en huisstijl. Brenda Broekhoven, grafisch vormgever bij GCC vult aan: ,,Het grafisch ontwerp vormt de basis voor al het print- en drukwerk en signopdrachten die we realiseren. We vertalen het merk of de boodschap in een aansprekend ontwerp. En ook als je nog geen idee hebt, helpen we je hierbij.”

PRINT-& DRUKWERK: MOOIE PRODUCTEN MET PASSIE

Het team van bevlogen printspecialisten, met een voorliefde voor print- en drukwerk, levert al ruim 30 jaar mooie producten aan diverse opdrachtgevers in Nederland en België. ,,En daar zijn we trots op”, zegt bedrijfsleider Ronald van Dinteren enthousiast. ,,Flyers, briefpapier, POS materiaal, visitekaartjes, vlaggen, spandoeken.. en nog zoveel meer. In grote en kleine oplages. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden, materialen en leveren producten op tijd. Hoe strak de deadline ook is.”

SIGN: GEEF JOUW BEDRIJF DE PERFECTE UITSTRALING

Op zoek naar de perfecte uitstraling voor je bedrijfspand, werkplek of winkel? Met het toepassen van indoor- en outdoor signing op verschillende plekken creëer je herkenbaarheid. Denk hierbij aan gevelreclame, autobestickering of raambelettering. En voor een spetterende indruk van de klanten bij binnenkomst biedt GCC verschillende oplossingen zoals interieurfolies, fotobehang en bewegwijzering. Frank: ,,Je kunt bij ons terecht voor een enkele sticker tot een compleet project. Onze signmakers staan voor je klaar.”

Bij GCC bieden ze alles-onder-1-dak zodat je één aanspreekpunt hebt voor al je communicatie-uitingen. En niet onbelangrijk: het bedrijf is continu bezig met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). GCC print professionals produceert het drukwerk en de promotiematerialen zo duurzaam mogelijk.

Bespaar energie en verhoog het comfort met zonwerende raamfolie

En GCC doet meer… ontdek de 3M™ zonwerende raamfolie Naast de uitgebreide diensten biedt het creatieve bureau ook praktische oplossingen om het werkklimaat te verbeteren en de werkomgeving te veraangenamen. Het diverse aanbod aan raamfolies is daar een perfect voorbeeld van. Vooral nu, in deze tijd van het jaar, is er veel vraag naar zonwerende raamfolie. Het is dé ideale oplossing om de hitte van de zon te bestrijden en tegelijkertijd energie te besparen.

Creëer een aangename werkomgeving met 3M™ zonwerende raamfolie Last van extreme hitte of hinderlijke weerspiegelingen op je werkplek door het zonlicht? Bescherm het kantoor of pand tegen de zon en kies voor 3M™ zonwerende raamfolies. De folie blokkeert tot wel 99,9 % van de schadelijke UV-straling en vermindert de hitte in het gebouw. Door regulering van het zonlicht heb je minder last van schittering en weerkaatsing op het beeldscherm. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor jou en je collega’s, maar vermindert ook het gebruik van airconditioning en bespaart energiekosten. Bovendien zorgt de folie voor meer privacy en veiligheid, omdat het moeilijker wordt om van buitenaf naar binnen te kijken.

BESPAAR FLINK OP JE ENERGIEREKENING  

Bespaar op je energierekening met de 3M™ zonwerende raamfolies. Door het isolerende effect van de raamfolie door de zonnewarmte te weren en de temperatuur in het gebouw gelijkmatiger en gematigder te houden vermindert het energieverbruik aanzienlijk. Zeker voor grote glas- en raampartijen kan dit een forse impact hebben. ALINEA 4 10 jaar garantie GCC verzorgt het hele proces, van inmeten tot bevestiging. De 3M™ zonwerende raamfolie heeft een levensduur van 25 jaar. Daarnaast heb je een garantie van 10 jaar op zowel de hoogwaardige folie als de montage. Mits de folie is aangebracht door één van de erkende signmakers van GCC.

Met raamfolies kan je vele kanten op. Naast praktische eigenschappen, zoals zon- of warmte werend, inbraakvertragend en privacy verhogend, zijn er ook veel decoratieve mogelijkheden. De zelfklevende folies zijn multifunctioneel inzetbaar. Vraag GCC naar de mogelijkheden of loop eens bij ze binnen in Gorinchem of Breda.

GCC print professionals Gorinchem Einsteinstraat 1, Breda Gijzenveld 5, info@gcc.nl, 0183-628288, www.gcc.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie