Dalal Mestour heeft Team Kappers overgenomen en wordt bijgestaan door Iris en Iris.
Dalal Mestour heeft Team Kappers overgenomen en wordt bijgestaan door Iris en Iris. Team Kappers
Advertorial

Team Kappers in Sliedrecht maakt er mooi werk van; wassen, knippen of kleuren

3 augustus 2023 om 15:26 Zakelijk

SLIEDRECHT Dalal Mestour heeft in mei de kapsalon Team Kappers overgenomen. Ze is al even enthousiast aan de slag en heeft inmiddels haar draai helemaal gevonden. In de dagelijkse werkzaamheden wordt ze vriendelijk en vrolijk bijgestaan door Iris en Iris. Twee toegewijde medewerksters met toevallig dezelfde voornaam.

Dalal lacht als ze het over haar collega’s heeft. Ze werken net als Dalal professioneel en weten heel goed wat de klant wenst. Inmiddels groeit het aantal vaste klanten gestaag. Ze nemen graag plaats in een van de negen kappersstoelen en kiezen met plezier het meest aansprekende kapsel uit de ‘menukaart’. Dalal weet dat kiezen van de menukaart makkelijk en overzichtelijk is. Op deze kaart staan verschillende pakketten die een complete behandeling bevatten. De klant krijgt bijvoorbeeld bij het gebruiken van een menu ook nog een product mee naar huis.

KRULLEN KNIPPEN

Ze vertelt daarna over de jongste trend, het krullen knippen. Dit is een nieuwe kniptechniek waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke slagen of krullen in het haar. Door op de juiste manier te knippen, krullen de lokken als vanzelf en wordt het complete kapsel op eigen kracht nog voller en mooier. Door de krullen na het knippen optimaal te verzorgen, zijn de juiste producten voor thuis bij Team Kappers verkrijgbaar.

Dalal: ,,Het is de manier waarop je knipt. Wij weten hoe dat moet en hoe we naar het haar moeten kijken. Daar is vakkennis en ervaring voor nodig, dat kan niet iedereen.’’ Ook het knippen van curtain bangs, ofwel de uitgegroeide pony, is een techniek van nu. De pony lijkt op twee ‘gordijntjes’ en is kort in het midden en langer richting de oren.

KLEUREN

Voor Dalal en beide Irissen is kleuren net als knippen altijd leuk. Bij een Balayage wordt de kleur boven bijvoorbeeld donker aangezet en vervaagt het naar een lichte tint aan de onderzijde. Bij het aanbrengen van highlights worden lokken in een andere tint geverfd voor een speels en zomers effect. Highlights zijn duidelijk zichtbaar en hebben een contrasterend effect. Babylights zijn daar van afgeleid, maar vaak onzichtbaar en kennen door de verfijnde verftechniek een nog natuurlijkere uitstraling. Bij alle technieken is het een trend om de eigen haarkleur meer te benadrukken door een net iets donkerder of lichtere tint aan toe te voegen. Bruin, brons, caramel, blond of ginger voor een rossige gloed. Verven in felle tinten is passé, verven in een natuurlijke kleur de trend.

Wie bij Team Kappers een afspraak maakt, dompelt zich onder in een gezellige, huislijke sfeer. Het vele daglicht maakt dat het eindresultaat altijd goed bewonderd kan worden. De kapsters van de gastvrije en vriendelijke salon maken van elk kappersbezoek een actieve en sociale bijeenkomst. Team Kappers maakt er mooi werk van.

Team Kappers, Kerkbuurt 55, Sliedrecht. Telefoon 0184-411756 of www.teamkappers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie